fbpx

18. sezona serije Umorstva u Midsomeru od petka na TV

Umorstva u Midsomeru

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 27. kolovoza 2021. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15.05 sati počinje s prikazivanjem 18. sezone serije Umorstva u Midsomeru.

Umorstva

Prelijep, ali ubojit midsomerski krajolik poprište je šest slučajeva koje u 18. sezoni rješavaju John Barnaby i Charlie Nelson.

Umorstva

Krađa mrtvaca, sumnja u pojavu NLO-a, umorstva tijekom međunarodne biciklističke utrke i na otvorenju novog parka skulptura, smrt na arheološkom nalazištu i godišnjem sajmu.

Barnaby i Nelson suočavaju se s davno zakopanim tajnama, otkrivaju svijet korupcije i ucjene, te složene zavade iz prošlosti u pitomoj sredini u kojoj ništa nije onakvo kakvim se čini.

Neil Dudgeon i Gwilym Lee glume višeg inspektora Johna Barnabyja i narednika Charlieja Nelsona, a u ovoj sezoni pridružuje im se nova patologinja dr. Kam Karimore koju glumi Manjinder Virk.

U privatnom životu, Barnaby i njegova žena Sara (Fiona Dolman) moraju se snalaziti kao roditelji malene Betty, a tu je i Barnabyjev voljeni ljubimac, pas Sykes.

Umorstva u Midsomeru, jedna od najdugovječnijih britanskih suvremenih kriminalističkih serija, koja je 2017. godine obilježila svoju 20. obljetnicu, popularna je diljem svijeta, kontinuirano bilježi vrlo visoku gledanost i jedan je od najboljih britanskih izvoznih programa.

Foto: Press