fbpx

Arijan Ademi dobio četiri godine suspenzije

UEFA…

Paulo Machado, Arijan Ademi– Uefina disciplinska komisija donijela je najgoru moguću odluku i suspendirala našeg igrača Arijana Ademija na čak četiri godine. Šokantne vijesti stigle su iz Švicarske gdje je nakon nekoliko odgoda i na koncu i saslušanja našeg igrača UEFA donijela odluku koja se niti u najcrnijem scenariju nije mogla zamisliti – piše u priopćenju GNK Dinamo.
– Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da nisam ništa krivo napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam… Želio bih se zahvaliti svima koji me zovu ovih dana i šalju poruke, ali stvarno mi je teško pričati pa ih molim za razumijevanje – rekao je Arijan Ademi.
Podsjetimo, Arijanov nalaz nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a isto je bilo i s B uzorkom.
– Kao klub smo šokirani i izuzetno neugodno iznenađeni ovakvim raspletom događaja te ćemo napraviti sve kako bismo u ovim teškim vremenima bili uz našeg Arijana. Onako čvrsto i odlučno kao što se on uvijek borio u dresu Dinama i kako smo sigurni da još puno puta i bude – poručuju iz kluba.

Foto: GNK Dinamo arhiva