fbpx

Červar: Ovo nam je jedna opomena

Croatia Cup…

Ovo nam je jedna opomena i uputstvo kako trebamo igrati u Grazu, rekao je Lino Červar

– Nije bila dobra obrana, ali ono što uvijek govorim da ako nemate dobru obranu ne može se govoriti o dobroj utakmici. Dakle, danas mi nismo igrali dobru utakmicu, iako smo poveli s 4 gola razlike, nismo to znali zadržati, a to jedna iskusnija ekipa odnosno iskusniji igrači moraju. Ovo nam je jedna opomena i uputstvo kako trebamo igrati u Grazu. Imamo isti stil protivnika, koji će se boriti kao ovi – rekao je izbornik muške seniorske reprezentacije Lino Červar.

Lino Červar

U sjajnoj atmosferi porečke Žatike, Hrvatska je upisala remi 33:33 (18:17) protiv Bosne i Hercegovine. Donosimo dojmove iz Poreča:
– Igrali smo na momente možda odličnu, na momente možda lošu utakmicu, tako da sve u svemu mislim da trebamo smanjiti tehničke greške koje su nas dovele na kraju krajeva do tog neriješenog rezultata. Mislim da moramo poraditi prije svega na obrani i tranziciji i rekao bi možda na toj polukontri i mislim da svaka ekipa danas vuče u leđa. Sutra očekujem utakmicu kao i danas, puno rotacija i nadam se da ćemo pobijediti i osvojiti prvo mjesto – rekao je Luka Cindrić.

Foto: Press – Hrvatski rukometni savez