fbpx

Darijo Srna posjetio Vatrene u Kijevu

Kijev…

Darijo Srna, Zlatko Dalić– Bivši kapetan Darijo Srna posjetio je u Kijevu novog izbornika i nekadašnje suigrače te im dao podršku uoči sraza s Ukrajinom – objavili su iz HNS-a na svom službenom profilu na društvenoj mreži.
Hrvatska reprezentacija nalazi se u Kijevu gdje ih čeka odlučujući susret s Ukrajinom. A bivši kapetan Vatrenih, Darijo Srna, posjetio je reprezentativce te dao podršku bivšim suigračima i stručnom stožeru.
– Darijo Srna tvoja podrška im vjerojatno puni znači.. bravo; Nek se srna vrati i biće sve riješeno; Kralju – neki su od komentara ispod objavljene fotografije.
– Hvala HNS-u na ukazanom povjerenju, a ja sam spreman za izazov koji nas čeka. Znam da situacija nije sjajna i znam da atmosfera oko reprezentacije nije dobra, ali ne želim gledati u prošlost nego se želim okrenuti utakmici protiv Ukrajine. Samo me to zanima – rekao je novi izbornik Vatrenih Zlatko Dalić uoči leta za Kijev.

Darijo Srna, Luka Modrić
Na popisu putnika za Kijev nije bilo ozlijeđenog Marcela Brozovića.
Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo u Kijevu između reprezentacija Ukrajine i Hrvatske igra se u ponedjeljak 09. listopada 2017. godine s početkom u 20.45 sati.

Kvalifikacije za SP, Skupina I:
1. Island 19
2. Hrvatska 17
3. Ukrajina 17
4. Turska 14
5. Finska 8
6. Kosovo 1

Foto: HNS društvena mreža