fbpx

Ekskluzivno: Raskrinkavanje slučaja prostitucije u salonu za masažu u Zagrebu

Provjereno…

Ekskluzivno raskrinkavanje slučaja prostitucije u Zagrebu: Je li salon za masažu zapravo paravan za prostituciju?

salon za masažu

salon za masažuVečerašnje ‘Provjereno‘ ekskluzivno prikazuje raskrinkavanje slučaja prostitucije u Zagrebu. Ogorčeni susjedi sumnjali su kako se u stanu u njihovoj zgradi, u navodnom salonu za masažu, odvija sve, samo ne obična masaža.
– Vidjeli smo da to nije baš ajmo reći nekakva klasična djelatnost jer kroz neko vrijeme su počele samo muške osobe dolaziti – rekao je za ‘Provjereno’ anonimni sugovornik.
Klijenti su samo muškarci, kažu anonimni sugovornici, a registracije automobila u kojima dolaze su zaista raznolike: od diplomatskih, iz cijele zemlje, do onih iz susjedne Bosne i Hercegovine. Posebno zabrinuti susjedi su postali nakon nekoliko bliskih susreta s klijentima, a ostaje im samo sumnjati da se iza vrata odvijaju mutni poslovi.
salon– Vidite da nešto s tim osobama koje dolaze na tu lokaciju, kao da su u strahu, kao da su tu došli radi ne znam kojih razloga. Nešto sumnjivo se dešava – izjavio je anonimni sugovornik.
U protekle dvije godine, kažu, svega su se nagledali. Govore kako su policiju zvali u nekoliko navrata, ali kažu kako prave reakcije nije bilo.
Tragom priče, ekipa ‘Provjerenog’ dežurala je danima ispred na parkingu i snimila brojne salonmuške klijente koji su dolazili do navodnog salona za masažu. Reporter ‘Provjerenog’ Ivan Čorkalo preko jednog od njih uspio je doći do broja telefona od djevojke iz stana, a potom istražiti što se odvija iza zatvorenih vrata toga salona. „Masaža s ručnim pola sata 300, masaža body to body pola sata 400“, rekla je žena s druge strane telefona. Novinar je prema dogovoru otišao u stan, a vrata mu je otvorila djevojka odjevena u čipkasto donje rublje i štikle. Ona je reporteru tvrdila da se salon bavi isključivo masažom i da nema pružanja seksualnih usluga.
Susjedi tvrde da su na sve upozoravali i vlasnika stana koji nije obraćao pozornost na to.
– Da sam to znao, odavno bih riješio, a ovo s Vaše strane mi je bilo… Mislim, ja sam bio tamo, sve je to izgledalo normalno, nisam imao priliku ovako kao vi nastupiti. Ja sam bio tamo i ovako i prije 4-5 mjeseci s policijom jer je bila neka provala pa su oni išli gore i tako dalje, nije bilo nikakvih indicija – rekao je vlasnik stana reporteru ‘Provjerenog’.
Što je djevojka u navodnom salonu rekla reporteru, tko stoji iza svega i kako je riješen slučaj nakon što je za njega doznala i policija, pogledajte u priči Ivana Čorkala u ‘Provjerenom’ večeras u 22.30 sati na Novoj TV.

Foto: Press