fbpx

Sandra Bagarić: Marijan i ja smo ljubavnici!

Ali samo u pjesmi…

Završeno je snimanje spota za pjesmu ‘Bagrem’

Sandra BagarićSinovi ravnice i Sandra Bagarić snimili su spot za novu pjesmu ‘Bagrem’. Premijera spota će biti 29. studenog 2016. godine. Obožavatelji serije ‘Zlatni dvori’ prije mjesec dana imali su priliku premijerno čuti novu pjesmu u njihovoj izvedbi.
– Pjesmu smo izveli samo jednom javno i evo, došli smo do 300 000 pregleda. Drago nam je da su reakcije ovako dobre – rekao je frontmen Sinova ravnice, Marijan Novoselac.
– Marijan i ja smo ljubavnici, malo se volimo, malo se ostavljamo, malo ja patim, pa malo on. Naše strasti i osjećaje uspjeli smo prenijeti kameri u prekrasnom ambijentu dvorca Dore Pejačević uz miris bagrema – otkrila je lijepa Sandra. Spot je sniman u prostorijama dvorca Dore Pejačević te prostoru parka grada Našica. Dio spota snimljen je u Vinkovcima.
Sandra Bagarić– Nakon ovoga snimanja siguran sam da smo napravili dobar posao. Uz to što smo uspjeli dobiti pravu emociju između Sandre i Marijana, snimili smo i prekrasne kadrove s dva prelijepa konja koja nam je ustupio Josip Mihaljević. Marijana smo morali osloboditi straha od jahanja, jer je imao iskustvo pada s konja, a kako se ovaj puta snašao vidjet ćete u spotu – izjavio je redatelj spota Darko Bušnja.

Foto: Press