fbpx

Marina Lacković: Ivana Mišerić je divna i senzualna žena

Modna bajka…

Dizajnerica predstavila novu kampanju za kolekciju jesen/zima 2015./2016.

Ivana MišerićIvana Mišerić– Nova kolekcija odiše elegancijom, ženstvena je i senzualna. Kreacije su za žene koje se tako osjećaju – rekla je zagrebačka dizajnerica za portal Scena.hr. Marina Lacković predstavila je novu kampanju za kolekciju jesen/zima 2015/2016. Zaštitno lice kampanje je Ivana Mišerić.

“Ivana je divna žena”
– Ivana je prije svega divna žena. Na našem prvom susretu osvojila me svojom pozitivnom energijom. A može se transformirati u divu iz 60-ih godina. Nazvala sam je, predložila, a ona je iste sekunde pristala. Dogovor oko toga je trajao manje od dvije minute, a nakon toga smo razgovarale o hrani – uz široki osmjeh prepričala je Marina kako je dogovorila suradnju s radijskom voditeljicom. Uz Ivanu, u kampanji je model i radijska Darija Gabrićvoditeljica Darija Gabrić. Marina kaže da je ideju za ovu kolekciju imala još prošle godine.

Webshop u planu
– Odmah nakon kolekcije proljeće/ljeto 2015. Na papir sam je stavila u veljači, a za realizaciju su mi bila potrebna dva mjeseca – otkrila je dizajnerica. Njezine kreacije se mogu pogledati u ateljeu u Zagrebu, Martićeva 67, a mogu se i naručiti preko društvene mreže.
– A sada radim na webshopu. Cijene variraju, ovisno o kojem se odjevnom predmetu radi. Ljetna kolekcija je od 250 – 2 500 kuna. U ponudi ima najviše haljina po cijenama od 1 700 – 2 000 kuna. U novoj kolekciji jesen/zima 2015./2016. će biti kaputa i haljina od 2 000 – 4 000 kuna – istaknula je Marina. Dizajnerica planira napraviti i kolekciju vjenčanica.

Foto: Press