Marokanska večera u centar Zagreba donijela dašak Afrike
By redakcija On 11 ruj., 2017 At 12:44 PM | Categorized As Gastro, LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Mislav Veselica– Naši partneri vole reći da je Maroko most Afrike prema Europi, što savršeno opisuje ovu zemlju. Pratimo promjene u navikama i preferencijama naših kupaca pa nas osobito veseli što smo u prošloj sezoni uspjeli repozicionirati Maroko, dok za nadolazeće razdoblje planiramo još više različitih turoperatorskih produkata. Sve to ne bi bilo moguće bez podrške naših partnera – Air France KML-a i Veleposlanstva Maroka, koji su prepoznali Atlas kao odličnog partnera, što je velika potvrda za naš rad – rekao je član Uprave Atlasa Mislav Veselica.

 

Marokanska večera

Novo okupljanje Atlasova kluba putnika ovoga je vikenda bilo posvećeno egzotičnom Maroku. Turistička agencija Atlas, u suradnji sa zrakoplovnom kompanijom Air France KLM, uz podršku Veleposlanstva Maroka, okupila je vjerne klijente i ljubitelje putovanja, partnere i poznata lica kako bi ih bojama, mirisima i okusima barem na kratko odvela u ovu afričku zemlju.

Maroko
Marokanska večera u centar Zagreba privukla je  i brojna poznata lica; Ivica Đuzel, Ella Dvornik, Miran Kurspahić te brojni drugi uživali su ambijentu Afrike.

Marokanska večera

Putopisno predavanje i ugodno druženje popraćeno mirisima tradicionalnog čaja od mente, jelima iz tagina i kus kusom uzvanike su na nekoliko sati mislima odveli u Maroko. Atlas se pobrinuo da se mašta lako pretvori u stvarnost pa je klijentima za tekuću i nadolazeću godinu pripremio niz atraktivnih aranžmana: „Kraljevski gradovi Maroka“, „Casablanca i Marrakech“, „Magični gradovi Maroka“, kao i izravne charter letove za Marrakech.

Foto: Press

comment closed