fbpx

Seniorska reprezentacija: Sjajna atmosfera na pripremama

Reprezentacija obavlja svoje završne priprema za Croatia Cup i Europsko prvenstvo

U miru i tišini slavonske ravnice, hrvatska muška seniorska reprezentacija obavlja svoje završne priprema za Croatia Cup i Europsko prvenstvo.

reprezentacija

Izbornik Hrvoje Horvat pripremio je sa stručnim stožerom vrlo raznolik i bogat program priprema tijekom kojih će oni koji su stigli umorni (a to prije svega vrijedi za bundesligaše) relaksirati, a druge posložiti u sustav igre koji ima u planu.

Jutro počinje obveznim antigen testiranjem. Kad stigne poruka fizioterapeuta Gorana Krušelja i Matije Rajnovića da su svi negativni, u dvorani se čuje veliki uzdah olakšanja. A nismo daleko od toga da se to uskoro ne poprati i pljeskom.

Nakon doručka, slijedi trening od gotovo puna dva sata. U 14 sati svakog dana planiran je ručak pa dnevni odmor. Uz neizostavni snack ide i video analiza treninga ili prvih suparnika s Croatia Cupa, odnosno Europskog prvenstva. Dan se završava još jednim treningom od nepuna dva sata od 19.30 – 21.30 sati.

Slijedi večera i spavanje. Kako su kreveti Hotela Osijek jako udobni, ne sumnjamo da su ovih dana oni najbolji prijatelj naših rukometaša.

Epidemiološke mjere strogo se poštuju. Svi igrači i članovi stručnog stožera smješteni su u jednokrevetne sobe tako da se rizik eventualne pojave korona virusa i moguća šteta svedu na najmanju mjeru. Premda igračima nije zabranjeno spustiti se do hotelskog kafića, tamo nitko na zalazi. Za kavicu i predah od napornih treninga imaju posebnu prostoriju s vlastitim caffe aparatom.

Ono što nas sve posebno veseli je da za sada nema velikih ozljeda. Onih malih, naravno uvijek ima jer iza mnogih igrača je i po 30-tak utakmica ove sezone. Plus putovanja, treninzi, testiranja…

Sjajne vijesti stižu i iz Dekoda, tvrtke koja se bavi prodajom ulaznica za utakmice Croatia Cupa. Pola kapaciteta dvorane Gradski vrt koji nam je dopustio Stožer civilne zaštite osječko – baranjske županije rasprodano je.

Ostalo je tek stotinjak karata za susret s Bosnom i Hercegovinom i ne sumnjamo da će i to biti vrlo brzo rasprodano. Zato, ukoliko želite pozdraviti i podržati hrvatsku reprezentaciju uoči puta u mađarsku na Europsko prvenstvo, požurite na stranice www.ulaznice.hr i nabavite svoju kartu za iznimno zanimljiv turnir Croatia Cupa 2022. godine – poručuju iz HRS-a.

Foto: Press – HRS – Seniorska reprezentacija