fbpx

Dva Elvisa na bini showa Tvoje lice zvuči poznato

Show….

Tvoje lice zvuči poznatoJedna od novosti pete sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ su duple transformacije u istu glazbenu legendu, i to na način da uz jednog kandidata nastupi i dijete transformirano u tu istu pjevačku zvijezdu. Prvi takav duet vidjet ćemo u drugoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, pa će tako uz Damira Poljičaka u glazbenu legendu, Elvisa Presleya, biti transformiran i David Bojčić.
– David je jako talentiran, super pleše, on mi je velika pomoć – komentirao je Damir svog partnera na bini u ovotjednoj emisiji.
– Ti ćeš biti bolji glas od Elvisa, ja ću biti bolje tijelo od Elvisa – prognozirao je David Tvoje lice zvuči poznatoususret zajedničkom nastupu s kandidatom showa Damirom Poljičakom, a izvest će hit ‘Blue suede shoes’. Damir je bio na drugom mjestu rang liste nakon nastupa u prvoj epizodi, a kako će se snaći u ulozi kralja rock’n’rolla saznat ćemo u još zabavnijoj drugoj emisiji popularnog showa Nove TV.
Pobjednica prošlotjedne emisije Maja Bajamić će ovaj put izvesti hit od Panjabi MC, a s obzirom na jezik na kojem je pjesma Mundian to bach ke, komentirala je:
– Što ću ja s tekstom, što će tekst sa mnom? Ovo je definitivno jedna od stvari koju ne bih nikad odabrala, ali evo ona je odabrala mene.
Anu Vilenicu vidjet ćemo transformiranu u Kelis, a izvest će pjesmu Trick me.
– Dobila sam uputu da budem Massimo iznutra, a Kelis izvana – rekla je Ana ususret ovotjednoj emisiji.
Davor Dretar Drele nakon transformacije u Milu Kekina prvi put ulazi u ulogu jedne pjevačice, a za zadatak je dobio transformaciju u estradnu ikonu Nedu Ukraden.
– Gljiva je očito prepoznala da gospođa Neda i ja otprilike isto vibriramo, jednakim fizičkim intenzitetom – komentirao je Drele te primijetio da će ovaj nastup njemu biti veliki vokalni izazov.
– Neće biti lagano i poprilično me strah – dodao je.
Freddieja Mercuryja je dobio za zadatak Matko Knešaurek, dok će Amel Ćurić u drugoj epizodi na jedan dan postati Josipa Lisac. Katarina Baban prvi puta ulazi u cipele jednog pjevača, a za zadatak je dobila transformaciju u Rickyja Martina. Tina Turner opet dolazi u show ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a ovaj put zahvaljujući natjecateljici Paoli Valić Bekić.

Foto: Press