fbpx

Antonija Sandrić: Presretna što sam ponovo u svojoj državi

Zagreb…

Antonija Sandrić– Prije svega mogu reći da sam presretna što sam ponovo u svojoj državi i što smo se opet okupile da vidim svoje cure. Slažem se da se prije svega moramo fokusirati na utakmicu protiv Estonije jer možemo se prisjetiti da kad smo igrali protiv njih u Estoniji, nije bilo jednostavno. Odvojili smo se tek u drugom poluvremenu. Trebamo dati sve od sebe, a vjerujem da smo sve ovdje iz tog razloga. Došli smo kao profesionalci odraditi svoj posao i igrati za svoju državu. Nadam se da ćemo se plasirati na EuroBasket 2017 i krenuti prema Češkoj – rekla je Antonija Sandrić.
Danas je održana konferencija za medije hrvatske ženske reprezentacije na kojoj su bili prisutni izbornik Braslav Turić, kapetanica reprezentacije Jelena Ivezić te Antonija Sandrić.
Hrvatska reprezentacija okupila se jučer u Zagrebu, uoči posljednje dvije Kvalifikacijske utakmice za EuroBasket 2017. U subotu, 19. studenog 2016. Hrvatska u Zagrebu (SD Trnsko) u 18:00 sati igra protiv Estonije, a već je 23. studenog na rasporedu i posljednja kvalifikacijska utakmica protiv snažne Francuske (Clermont Ferrand).
Podsjetimo, Hrvatska u dosadašnjem dijelu Kvalifikacija za EuroBasket 2017 ima dvije pobjede i dva poraza, a na europsku smotru prolaze prvoplasirane reprezentacije iz devet kvalifikacijskih skupina i šest najbolje drugoplasiranih ekipa.
Braslav Turić– Imamo zadnji krug kvalifikacija gdje su nam ostale utakmice s Estonijom (subota) i Francuskom (srijeda), što nam je ujedno i ključna utakmica s obzirom da smo u prvom klubu kvalifikacija izgubili jednu utakmicu od Nizozemske. Mi da bi išli na EuroBasket u srijedu moramo pobijediti u Francuskoj. Misija je teška, ali nije nemoguća. Nadam se da ćemo u srijedu nakon te utakmice biti dobro raspoloženi i da ćemo ostvariti taj plasman na EuroBasket 2017 u Češkoj – rekao je izbornik hrvatske ženske reprezentacije Braslav Turić.
Livestream utakmice moći ćete pratiti na službenim stranicama Hrvatskog košarkaškog saveza.

Foto: Press – Marin Sušić