fbpx

Antonija Mišura – generalna proba vjenčanja!

Lijepa mladenka…

Košarkašica je snimila reklamnu kampanju

Antonija MišuraThe BallRoom Croatia, agencija za organizaciju vjenčanja, odlučila je od još jedne poznate Hrvatice napraviti mladenku na jedan dan! Nakon voditeljice Ecije Ivušić, ovaj put je tu ulogu preuzela naša poznata košarkašica i jedna od stalnih članica lista najljepših Hrvatica,  Antonija Mišura.
Antonija će u kolovozu u rodnom Šibeniku, nakon 10 godina veze reći sudbonosno ‘da’ dugogodišnjem dečku i zaručniku Marku Sandriću, a za potrebe snimanja reklamne kampanje, svoju ‘generalnu probu’ odradila je u bajkovitim vjenčanicama i prostoru The BallRoom showrooma. Pred objektivom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca, Antonija je pokazala svoju zavodljivu stranu, a da dodatno zasja na snimanju, pobrinuo se Renata Kerastase salon, čiji su stručnjaci bili zaduženi za frizure i make- up. Na snimanju su je došli bodriti dečko Marko i kuma Ana.
Antonija također nije krila oduševljenje uređenjem The BallRoom showrooma.
Antonija Mišura– Svatko od nas je poseban. S tim stavom pristupamo i svakom našem projektu. Želimo da vjenčanje koje radimo bude drukčije i unikatno, da se u prostoru osjeti karakter, želja i osobnost mladenaca. Od jednostavne, elegantne pa do bogate ,raskošne teme,sve ovisi o ukusu klijenta. Zato svakome pristupamo individualno ,želimo da se mladenci osjećaju ugodno. Nastojimo ih rasteretiti svih briga  da u potpunosti mogu uživati u stvaranju njihovog najbitnijeg dana – rekla je Vedrana Marić, direktorica BallRoom Croatia.

Foto: Promo