Andrew Miller: Hrvatska nam je definitivno pozitivno otkriće
By redakcija On 23 lis., 2017 At 05:26 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Tech | With 0 Comments

Putopisni TV serijal…

SAIL-HO! Croatia – Nautical Channel

Nautical Channel, Andrew Miller– Nakon odlično prihvaćene prve i još bolje druge sezone serijala, oduševljeni smo što našim gledateljima možemo predstaviti i 3. sezonu. Naši gledatelji još jednom će proputovati cijelom hrvatskom obalom i jedva čekamo da otkrijemo što više. Hrvatska nam je definitivno pozitivno otkriće i svakom novom epizodom otkrivamo nešto novo i zanimljivo – rekao je Andrew Miller, direktor Nautical Channela.
Nautical Channel, jedini svjetski specijalizirani TV kanal za nautiku, vodene sportove i putovanja, upravo je započeo s prikazivanjem ljepota Hrvatske u 3. sezoni putopisnog TV serijala ‘Sail-Ho! Croatia‘. Tako će dosad neviđene i neke neotkrivene sadržaje u idućih 11 tjedana moći gledati više od 150 milijuna gledatelja u 54 zemlje svijeta. Svaka od ukupno 11 epizoda bit će premijerno prikazana ponedjeljkom u 21.00 sat uz još 16 repriza tijekom tjedna.
Snimanje serijala započelo je 30. svibnja 2017. godine na Kornati Kup regati a posljednja klapa pala je krajem srpnja na lokacijama u Istri.
1. i 2. sezona serijala prikazane 2015. i 2016. godine postigle su zapažen uspjeh s prosječnom gledanosti od oko 20 milijuna gledatelja po emisiji, a 3. sezona logičan je nastavak jer sve više gledatelja, a osobito nautičara, počinje stavljati Hrvatsku u svoj kalendar putovanja.
Hrvatska postaje sve zanimljivija destinacija za putovanje, ne samo nautičarima već i svima željnim putovanja i otkrivanja novih destinacija. Neke od destinacija koje će gledateljima Nautical Channela biti predstavljene uključuju Konavle-Cavtat, Dubrovnik, Korčulu, Omiš, otok Brač, Vodice, Knin, Jezera, otok Vir, otok Krk, otok Cres, otok Lošinj, Istru i grad Zagreb. Ove sezone Istra je predstavljane u čak 3 od ukupno 11 epizoda serijala.

Foto: Press

comment closed