fbpx

Fabijan Pavao Medvešek pobjednik šeste sezone showa TLZP

Brojne su transformacije kojima je Fabijan Pavao Medvešek oduzimao dah žiriju

Kralj transformacija i pobjednik šeste sezone popularnog zabavnog showa Tvoje lice zvuči poznato je Fabijan Pavao Medvešek koji je pobjedu odnio izborivši finale u kojem je žiri i kolege oduševio svojom spektakularnom izvedbom The Greatest Show u imitaciji Hugha Jackmana. Pobjednik sezone imao je čast odabrati kome će Nova TV donirati glavnu nagradu u iznosu od 40 tisuća kuna te se odlučio za udrugu Kolibrići koja pomaže roditeljima vitalno ugrožene djece.

Fabijan Pavao Medvešek

Brojne su transformacije kojima je Fabijan Pavao Medvešek oduzimao dah žiriju, ali i ostalim kolegama koji su ga tijekom showa nagrađivali visokim brojem bodova, zahvaljujući kojima smo ga u 16. emisiji showa gledali kao jednog od četiri finalista. Žiri je ostao potpuno zapanjen njegovom spektakularnom izvedbom.
– Mislim da si i ovdje pokazao svu raskoš svog talenta, da si nam pokazao svu svoju ambiciju u onom najzdravijem smislu, da si pokazao da si čovjek koji se bavi materijom i da si iskoristio svaki moment da bi ovo doveo na ovakav vrhunski nivo kako si nam to večeras i pokazao – rekao je Goran.
– Priredio si nam pravi spektakl, bio si na visini zadatka. Ova pjesma kao da je rađena za tebe. Ja sam uvjerena da ću jednoga dana otići na neki holivudski mjuzikl i ugledati tebe – komentirala je Indira.

Fabijan Pavao Medvešek

– Ovo što si večeras izveo mogla bih gledati ponovno i ponovno i tako cijeli život, a vjerojatno mi ne bi bilo dovoljno. Definitivno je ovo tvoja najbolja, najmoćnija izvedba. Naježila sam se. Toliko se emocija probudilo u meni da ih više ne znam ni raspoznati – riječi su kojima se Nives osvrnula na Fabijanov nastup.
– Pokazao si da kad si se odlučio baviti poslom kojim se baviš, nisi ni malo pogriješio. Dapače, ovaj si posao oplemenio. Tvoji su nastupi iz tjedna u tjedan sve bolji i bolji, a ovo večeras je pravi show. Ti si showman – pohvalio ga je Igor.
U revijalnim nastupima i na poznatom bijelom kauču vidjeli smo i u posljednjoj emisiji Lanu Klingor, Marinu Orsag, Maria Valentića i Sinišu Ružića kao i nastup voditeljice i pjevačice Maje Šuput, a svi oni, zajedno sa žirijem i voditeljem Franom Ridjanom pridružili su se na bini pobjedniku šeste sezone te proslavili kraj još jedne zabavne sezone showa Tvoje lice zvuči poznato.

Foto: Press