fbpx

Nagrađivana hit-serija Doktorica Foster na malim ekranima

Druga sezona serije Doktorica Foster

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od subote, 5. prosinca 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 23.40 sati počinje s prikazivanjem druge sezone serije Doktorica Foster. Nagrađivana hit-serija koja je privukla sveopću pozornost donosi nam dramatično sljedeće poglavlje u priči o Gemmi. Talentiranoj liječnici i njezinom sinu Tomu život mirno protječe nakon bure koja je nastala kad je otkrila da ju je izdao muž Simon.

Doktorica Foster

Poslije rastave Gemma je pokušala prebroditi prošlost, međutim, je li se uopće moguće distancirati od bivšeg muža, osobito kad je u sve upleteno i dijete? Gemmin život dodatno kompliciraju napeti seksualni odnosi, destruktivna opsesivnost i potreba da sinu tinejdžeru osigura stabilnost.

Doktorica Foster

Mračna, lascivna i psihološki bespoštedna druga sezona obiluje dramatičnim zapletima i eksplozivnim preokretima koji Gemmu vode dalje nego što je ikada prije otišla kako bi zaštitila one koje voli.
Nagrade: najbolja dramska serija – National Television Awards 2018.; najbolja uloga u dramskoj seriji – National Television Awards, BAFTA 2018.

Foto: Press