HNS ugostio delegaciju Udruge Pogled
By redakcija On 13 tra., 2018 At 01:31 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb….

Humanitarni turnir “Malim nogometom za veliki osmijeh”

HNSHrvatski nogometni savez ugostio je delegaciju Udruge Pogled na sastanku u sjedištu HNS-a u Zagrebu. Udruga za autizam Pogled pruža potporu djeci i odraslima s poremećajima iz spektra autizma kroz organizaciju aktivnosti, pomoć u školovanju te psihološku podršku. Voditeljica odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac i grassroots manager Antonio Grahovac susreli su se s predstavnicima udruge te im uručili donaciju dresa kojeg su potpisali svi hrvatski reprezentativci kako bi podržali humanitarni malonogometni turnir kojim će se prikupljati sredstva za rad udruge.
Humanitarni turnir “Malim nogometom za veliki osmijeh” održat će se 18. travnja 2018. godine od 17.00 do 20.00 sati s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju i opremanje dječjeg igrališta te za provedbu individualnih terapija za djecu s poremećajem iz spektra autizma u Nedelišću. Događanje će se održati u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću, a u sklopu turnira susrest će se reprezentacije hrvatskih i slovenskih liječnika, veterani Dinama i Hajduka te veterani Hrvatske i Slovenije.

Izvor: HNS
Foto: Press – HNS

comment closed