fbpx

Lille i Žanamari o skidanju muških kolega: Mi smo za njih časne sestre

Lille i Žanamari u showu kod Dalibora Petka

– Kroz povijest su se muškarci goli skidali na pozornici. Mick Jagger, Freddie Mercury, pa i ovaj mali s Eurosonga. Hrpa njih – izjavila je Lidija Bačić u showu kod Dalibora Petka, a Žanamari se sjetila epizode s Davorom Gopcem na Crnom mačku.

Žanamari

– Nije moglo biti alternativnije mjesto, a on je došao samo u tanga gaćicama. Iza guza, sve smo vidjeli – rekla je Žanamari na što je Lille nadodala:

– Mi smo ljudi časne sestre za njih. Časne sestre.

Žanamari

Lidija Bačić i Žanamari snimile su zajednički duet ‘Stop’ koji su promovirale u ‘Dalibor Petko Showu’.

– Davno smo se nas dvije upoznale, još u Hrvatskom idolu, kad je Žana došla u moju sezonu kao pobjednica. A kako smo se počele ekstremno lajkati na Instagramu, što su svi primijetili, Fayo je došao na ideju da zajedno napravimo duet. Baš smo kliknule, Žanamari je skroz jedna normalna žena – rekla je Lidija Bačić o svojoj kolegici.

Osim sto se objema jako sviđa Damiano David, pobjednik Eurosonga, djevojke su podijelile i kako njihovi roditelji reagiraju na izbor njihovih partnera.

– Bože mojoj materi ne sviđa se ni jedan nikad. Ko u onom filmu Dozvola za brak. Mojoj mami ni jedan ne valja, a kad ode, onda kaže e taj je bio baš super – rekla je Lidija, a slično je bilo i sa Žanamari.

– Tako je i meni bilo, no za mog muža je nekidan izjavila da joj je on ko sin kojeg nije rodila, tako da ga sad preferira skoro više od mene.

Petko ih je pitao jesu li kad dobile prostu sliku u inbox.

– Ja nisam. To ni ne čitam, imam svog administratora pa ni ne pratim – rekla je Lidija, no Žanamari je imala takvo iskustvo.

– Moj administrator je i moj muž pa kad nešto takvo dobije obavezno mi pokaže, e vidi što si dobila – smijala se pjevačica.

Foto: Press
Video:
1.

2.

3.