Goran Ivanišević i Ivo Karlović na turniru u Austriji
By redakcija On 21 lis., 2016 At 12:32 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Stadthalle…

Goran IvaniševićU bečkoj će se Stadthalle od 22. do 30. listopada održati drugi po redu ATP turnir pod nazivom Erste Bank Open 500. Za nagradni fond od 2.467.310 eura ove će se godine boriti vrhunski igrači kao što su Andy Murray, Tomas Berdych, Jo-Wilfried Tsonga, David Ferrer te Dominic Thiem.
Novost ovogodišnjeg natjecanja je kategorija Tie Break Tens, čiji će se mečevi igrati u nedjelju 23. listopada. Kod ovog je formata Ivo Karlovićbitan svaki poen, a šest će se igrača boriti za ulazak u polufinale. Među igračima se nalazi i naš Goran Ivanišević, a protivnici će mu biti Thomas Muster, Dominic Thiem, Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga, Marcus Willis i Tommy Hass koji ovim turnirom najavljuje svoj planirani povratak u 2017. godini.
Među sudionicima bečkog turnira nalaze se i Ivo Karlović, Amerikanci Steve Johnson i John Isner, Srbin Viktor Troick te mnogu drugi vodeći svjetski igrači.

Foto: Press arhiva, Screenshot Ivo Kralović

comment closed