fbpx

Ivana Brkljačić: Kad se ošišam, kosu ću donirati

U plemenite svrhe…

Ivana za portal Scena.hr govori o ljubavi, sportu te otkriva zašto pušta kosu

Jedna od najboljih atletičarki u Hrvatskoj i rekorderka u bacanju kladiva Ivana Brkljačić prošle subote zablistala je na predstavljanju nove ponude Optike Šarić u Zagrebu. Tom prilikom za portal Scena.hr kazala je kako se još nije pojavio pravi muškarac koji bi zarobio njezino srce.

Ivana Brkljačić

– Slobodna sam dok se ne pojavi pravi jer ne treba pristajat na bilo što – rekla je lijepa Ivana uz osmijeh. Otkrila nam je još jednu zanimljivost.
– Puštam kosu, pripremam da bude što duža, a onda ću svoju kosu donirati – objasnila je. Ivana je kazala kako je već jednom donirala svoju kosu za izradu perike. Posljednjih godina bavi se menadžmentom, ali kaže da joj sport nedostaje.

Ivana Brkljačić

– Počela sam se rekreirati. Jedno vrijeme sam se potpuno udaljila od sporta, ali nedostajao mi je taj adrenalin, no sad sam se vratila – ističe Ivana. Dodaje da ovih dana završava organizaciju Hanžekovićevog memorijala za 2015. godinu te već radi na projektu za 2016. godinu. Ivani je drago da je s Blankom Vlašić, zbog fantastičnih rezultata, usmjerila veću pažnju na atletiku.

Foto: Prisk