fbpx

Premijerno: Serija Tiho nasljeđe – Silent Legacy

Tiho nasljeđe na HBO GO-u i HBO kanalu

Bugarski dokumentarni film Tiho nasljeđe (Silent Legacy), koji govori o snazi obitelji, starenju i preuzimanju odgovornosti kad se majka i kći moraju suočiti s najvećim izazovom u svom životu, imat će premijeru 23. ožujka na HBO GO-u i HBO kanalu u 18.00 sati.

Tiho nasljeđe

Tanya, vrlo velikodušna učiteljica puna potpore u vlastitoj školi za gluhu djecu, obolijeva. Prisiljena je promijeniti sve u svom životu. Njezina kći Kathy odmah odluči stupiti na majčino mjesto. Kathy vodi školu i brine se o svojoj sestri tinejdžerici. Za dvadesetogodišnjakinju, bez značajnijeg iskustva, to je veliki životni ispit. Hoće li obitelj i moć prijateljstva biti dovoljne da majka i kći izdrže.

Tiho nasljeđe

Film Tiho nasljeđe je režirala Petya Nakova koja uz Ogniana Statelova potpisuje i scenarij. Direktor fotografije je Dimitar Kostov, a montažer Stoyan Velinov. Snimatelj zvuka je Harry Boyadzhiyski, montažu zvuka i miks je radio Ivan Andreev, a glazbu George Strezov. Kreativni producent je Tonislav Christov, producentica je Katya Trichkova, ekskluzivna producentica za HBO Europe je Hanka Kastelicova, a koproducenti su Krastio Lambrev, Ivan Andreev i Adnrea Stanoeva. Film je nastao u suradnji HBO Europe i Contrast Films koprodukcije.

Foto: Press