fbpx

Josip Brekalo: Budemo li pravi, kvalificirat ćemo se

Rijeka…

Živim od toga da imam loptu u nogama, da sudjelujem u igri i želim pomagati momčadi i pobjeđivati, kaže Josip Brekalo

Ofenzivna uzdanica Vatrenih, Josip Brekalo, najavio je skorašnji ogled hrvatske reprezentacije sa Slovačkom u Rijeci, koji nudi priliku potvrditi plasman na Europsko prvenstvo.
– Atmosfera je dobra, svi smo svjesni važnosti utakmice. I Hrvatskoj i Slovačkoj ovo je zadnja prilika za dobar nastup i plasman na Europsko prvenstvo. U boljoj smo situaciji nego Slovačka, s obzirom na visoku pobjedu u Trnavi imamo ulogu favorita i budemo li pravi, kvalificirat ćemo se na još jedno veliko natjecanje – rekao je Josip Brekalo.
– Osjećam se dobro, makar sam zadnja dva dana odvojeno trenirao radi sanacije manjih problema, ali sada je sve u redu i nadam se da ću zaigrati. Izborniku stojim na raspolaganju. Uvijek mi je drago što sam sve više dio ove momčadi pa se nadam odigrati bitnu ulogu i u susretu koji dolazi. Živim od toga da imam loptu u nogama, da sudjelujem u igri i želim pomagati momčadi i pobjeđivati – dodao je Josip Brekalo.
Ao sezoni i mladim snaga Vatrenih je rekao:
– Dolaze nam mladi igrači, normalno je da dolaze nova imena i da svi dajemo svoj doprinos reprezentaciji. Nadam se da ćemo nastaviti u istom smjeru, da će doći još novih igrača koji će postati novi Modrići i Rakitići. Zadovoljan sam sezonom u Wolfsburgu, iako smo upali u manju krizu. Mislim da smo na dobrom putu i vjerujem da ćemo polusezonu završiti na najbolji mogući način – zaključio je Brekalo.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez