fbpx

Joško Lokas: Kviz Šifra i nagrada od 500 tisuća kuna

Kviz…

Domaći kviz Šifra uskoro na Hrvatskoj radioteleviziji

Joško Lokas– Šifra je u cijelosti domaći projekt. Na njemu su vrijedno radili zaposlenici Hrvatske radiotelevizije, scenografi, rasvjetljivači, tehnička ekipa i urednik emisije Igor Grković. Usto su domaći dizajneri osmislili vizualni identitet, a domaći autori glazbe cjelokupni audio koncept. Na kraju, i domaći autorski tim stoji iza te izvorne ideje – otkriva Joško Lokas.
Jedanput tjedno u trajanju do šezdeset minuta uz kviz Šifru gledatelji će provjeravati svoje znanje, a pred natjecateljima je zadatak da u nekoliko faza igre uz znanje ispitaju i svoju sigurnost u to je li upravo odabrani odgovor točan. Riječ je o zabavnom kvizu, s privlačnim audiovizualnim rješenjima, koji na savršen način spaja strategiju i rizik. Nedvojbeno je da će i gledatelji s natjecateljima proživljavati napete trenutke.
U ulozi voditelja na ekrane se vraća Joško Lokas.
– Nakon mnogobrojnih inozemnih licencnih kvizova Hrvatska radiotelevizija će nakon dugo vremena proizvesti domaći kviz, a pripremat ćemo ga u suradnji s produkcijskom kućom Tvornica bitova. Nadam se će se Šifra svidjeti gledateljima i da će biti rado gledana – ističe vršitelj dužnosti rukovoditelja Produkcijskoga odjela Zabava Hrvatske radiotelevizije Mario Sedmak.
Joško Lokas– Na danas često postavljeno pitanje Koja je vaša šifra?, odgovarat će kandidati koji uspiju doći na natjecateljsko mjesto s kojega mogu otići s osvojenim najvećim iznosom od 500 000 kuna – pojašnjava Joško Lokas i dodaje;
– Da zaključimo, kviz Šifra gledateljima Hrvatske radiotelevizije pružit će uzbudljivu igru i izniman audiovizualni doživljaj!”
U četvrtak 29. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije započinje s emitiranjem novi domaći kviz Šifra.

Foto: Krasnodar Peršun za Hrvatsku radioteleviziju – Press