fbpx

Kauboji upisali i četvrtu pobjedu uz osam golova stopostotnog Mihića

Rouen…

Kauboji– Pobjeda upisana uz osam golova stopostotnog Mihića koji je i MVP utakmice. Dan odmora pa borba za prvo mjesto skupine C protiv Njemačke – objavili su iz HRS uz fotografiju na društvenoj mreži nakon utakmice Hrvatska – Čile.
Hrvatska rukometna reprezentacija je u 4. kolu skupine C Svjetskog prvenstva u Francuskoj slavila protiv reprezentacije Čilea s petnaest pogodaka razlike i ostvarila uvjerljivu pobjedu rezultatom 37:22.
Kauboji su i s drugim sastavom, radi odmora glavnih igrača, nadigrali reprezentaciju Čilea, a Lovro Mihić proglašen je i za najboljeg igrača utakmice s učinkom osam golova iz osam pokušaja. Odličan je bio i Jotić s pet pogodaka, a po četiri su zabili Božić-Pavletić, Mamić i Musa. Ispred Kauboja je sada na redu utakmica ‘finala’ skupine, koju igramo u petak s Njemačkom, koja isto ima sve pobjede i u međusobnom dvoboju s Hrvatskom odlučivati će se o pobjedniku naše skupine.

Hrvatska – Čile 37:22 (17:9)
Hrvatska: Stevanović 1, Ivić – ; Mihić 8 (1), Duvnjak, Stepančić 3, Gojun, Horvat, Kontrec 1, Božić Pavletić 4, Mandalinić 3, Štrlek, Musa 4, Jotić 5, Mamić 4, Šebetić 1, Cindrić 3
Čile: Barrientos, Garcia, Oliva; Ceballos 1, Er. Feuchtmann 4, Baeza, Reyes 3, Kaniu 1, Frelijj 3, Em. Feuchtmann, E. Salinas 4, R. Salinas 2, H. Feuchtmann, Moll 2, Lopez, Donoso 2
Suci: J. Bonaventura / C. Bonaventura (Francuska)
Sedmerci: Hrvatska 3/4, Čile 2/2
Isključenja: Hrvatska 6 minuta, Čile 10 minuta

Foto: Screenshot HRS