fbpx

Atraktivna Paula Čatipović nova je voditeljica igre Loto 7

Zagreb…

Paula Čatipović– Za mene je uloga voditeljice Lota nešto sasvim novo i prvi posao te vrste. Oduvijek mi je bio san postati televizijskom voditeljicom, što je i razlog zbog kojeg sam upisala novinarstvo. Nisam mislila da će mi se taj san ostvariti ovako rano u životu, ali sam izuzetno zadovoljna i zahvalna što jest. Dugogodišnji trud i rad na sebi uvelike se isplatio. Jako sam zahvalna HRT-u koji je prepoznao moje kvalitete i pružio mi šansu da krenem u voditeljskom smjeru. Profesionalni tim na čelu s voditeljicom projekta Elizabeth Homsi pomogao mi je da se maksimalno pripremim i spremno dočekam svoju prvu emisiju. Veselim se prvoj emisiji 13. listopada. Sve je spremno za nova druženja – radosno nam je rekla Paula Čatipović, nova voditeljica Lota.
Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu, 13. listopada na svojem Prvom programu (HRT-HTV1) u udarnom terminu u 20.00 sati ekskluzivno predstavlja novo ruho megapopularne igre Loto 7. Umjesto 39 kuglica, koje su već mnogim hrvatskim gledateljima donijele (veću ili manju) sreću, odsad će se u bubnju nalaziti 35 kuglica. S novim Lotom opraštamo se od dodatne igre Super 7 u kojoj smo uživali od kraja 2008., a uvodi se izvlačenje dopunskog broja (7+1) pa će igrači moći osvojiti čak 9 vrsta dobitaka. No ni to nije sve: s prvom emisijom redizajniranog Lota HRT će ekskluzivno predstaviti i novu voditeljicu – atraktivnu 21-godišnju studenticu novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu Paulu Čatipović.
Paula Čatipović– Posrijedi je potpuni redizajn igre Loto 7, koji smo nakon temeljitih priprema i višemjesečnih dogovora s našim vjernim partnerom Hrvatskom Lutrijom napokon spremni lansirati u HTV-auditorij – otkrila nam je voditeljica projekta Loto 7 Elizabeth Homsi te dodala kako će novi sustav igre biti mnogo jednostavniji i efikasniji.
Osim manjeg broja kuglica i više vrsta dobitaka, ono što će posebno razveseliti igrače je povećanje vjerojatnosti koja je zbog promjena uvećana gotovo sedam puta. Time će dobici biti češći – vjerojatnost dobitka u novoj Sedmici iznosi 1:13, dok je u Lotu 7/39 bila 1:85.
Paula Čatipović– Povećava se i vjerojatnost osvajanja jackpota – u sadašnjem Lotu vjerojatnost osvajanja jackpota je 1:15.380.937, a u novom će biti 1:6.724.520. Važno je napomenuti da je minimalni fiksni dobitak 6+dopunski broj čak 400.000 kuna, a on može samo rasti. Naraste li jackpot igre Loto 7 na maksimalnih 10 milijuna kuna, fond dobitaka prelijeva se u fond dobitaka za 6+dopunski broj – doznajemo od Elizabeth Homsi.
A vrlo ambiciozna i svestrana Paula uz svoje je brojne studentske obveze dosad istodobno gradila uspješnu karijeru modela i prezenterice tjednih najava i događaja za internetsku verziju Televizije student, a sudjelovala je i u prvoj seriji na hrvatskom jeziku u produkciji HBO-a “Uspjeh”. Uza sve to, ima i glumačkog iskustva, a autorica je i objavljenog dječjeg romana “Zajedno do kraja” te dobitnica Posebne nagrade za literarno djelo na natječaju Društva za znanstvenu fantastiku “Sfera”. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Bjelovaru, izvrsno govori engleski i njemački jezik, rese je odlične komunikacijske vještine stečene tijekom studija novinarstva i politologije na FPZ-u u Zagrebu. Po horoskopu je blizanka, rođena 1997., a budući da pripada mladoj i svestranoj generaciji, ovladala je svim informatičkim vještinama i, prema vlastitim riječima, vješto se koristi društvenim mrežama za kreiranje, distribuciju, nalaženje i selekciju sadržaja pa je očito da njezino vrijeme tek dolazi.
Snagu nove Sedmice, prilike za brojne dobitke i novu voditeljicu Paulu Čatipović pogledajte u novom izvlačenju 13. listopada na HTV1 u 20 sati.

Foto: Press