Ante Rebić: Dajem sve od sebe za Hrvatsku i uvijek ću davati

Svjetsko prvenstvo…

Protiv Argentine moramo biti kao jedno, poručio je Ante Rebić

Ante Rebić– U klubu igram u kontinuitetu već dvije godine i dajem sve od sebe, a momčad stavljamo na prvo mjesto, ispred svega ostaloga, i to se vidi na našem zalaganju protiv Nigerije. Drago mi je da sam uopće s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu, to mi je čast, i nije mi važno jesam li na klupi ili u udarnoj postavi. Naravno da mi je draže igrati, i pokušat ću opravdati izbornikovo povjerenje kako bih što duže ostao u reprezentaciji – rekao je Ante Rebić.
Ante Rebić je u utorak na konferenciji za medije najavio nadolazeću utakmicu s Argentinom u Nižnjem Novgorodu.
Hrvatska– Protiv Argentine moramo biti kao jedno. Često smo zajedno, dišemo kao jedan i vjerujem da će tako ostati u budućnosti. Njima je Messi 50 posto momčadi i budemo li se branili poput Islanda, mislim da imamo velike šanse. Možda ćemo Perišić i ja imati najviše prostora, no to ovisi i o dodatnoj analizi i našim suigračima – dodao je Ante Rebić.
O suradnji s Perišićem i čvrstom ulasku u duele Ante je rekao:
– I Perišić i ja bolje se snalazimo na lijevoj strani, no surađujemo, nije ni meni ni njemu problem igrati desno po potrebi, tako da nam je to zapravo svejedno. Ja u duele uvijek ulazim sa 100 posto, a neki suci puštaju više, neki manje. Dajem sve od sebe i uvijek ću davati, a u zadnjih nekoliko utakmica nisam dobio karton, pazim sve više na to.
– Mnogo je iznenađenja, stoga ne treba omalovažavati našu pobjedu nad Nigerijom. Neki favoriti nisu pobijedili, no vjerujem da će se sve posložiti i sjesti na svoje mjesto. Danas svi igraju nogomet, svi daju svoj maksimum i bodovi se ne mogu upisivati unaprijed – zaključio je Ante Rebić
Nakon pobjede u Kalinjingradu protiv Nigerije, Hrvatska u četvrtak, 21. lipnja, igra u Nižnjem Novgorodu protiv Argentine.

Foto: Press – HNS