fbpx

Tko će pobijediti u showu Voice: Alen, Edgar, Ruža ili Vedran?

Show…

U subotu veliko finale druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske

VoiceAlen Đuras, Ruža Janjiš, Edgar Rupena i Vedran Ljubenko finalisti su showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘, a u subotu u finalnoj emisiji doznat ćemo tko je od njih pobjednik druge sezone ovog popularnog showa. Odluka o pobjedniku bit će donešena temeljem glasova gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije koji će tijekom emisije glasovati za svoje favorite.
Nakon štu su prošli audicije, dvoboje i nokaute četvero finalista je glasovima publike izborilo svoje mjesto u subotnjem showu. Kao i prošle sezone natjecatelji će u finalu otpjevati pjesmu kojom su na audiciji i izborili svoje mjesto u showu. Finale će otvoriti Alen Đuras iz Tima Jacques pjesmom ‘Thinking out loud’ Eda Sheerana koju je izveo na audiciji kada mu se okrenulo svo četvereo mentora. Edgar Rupena izvest će pjesmu „Granada“ Augustina Lare u verziji Placida Dominga kojom je na audiciji oduševio Tonyja i Jacquesa, a odlučio se ući u Tim Tony. Pjesmu ‘It’s a Man’s Man’s Man’s World’ Jamesa Browna otpjevat će Vedran Ljubenko, a na audiciji mu se uz mentora Ivana okrenuo i Tony. Jedina dama u finalu, Ruža Janjiš u finalu će izvesti ‘You shook me all night long’ sastava AC/DC čijom je izvedbom na audiciji oduševila sve mentore, a do kraja stigla odlučivši se za Tim Indira.
Uz pjesmu s kojom su se predstavili na audiciji svaki će kandidat otpjevati jednu novu pjesmu te po jednu s mentorom. Tko će osvojiti titulu Naljepšeg glasa Hrvatske i čiji će tim pobijediti, pratite u subotu na 1. Program HTV-a i 2. Program Hrvatskog radija od 20,00 sati.

Foto: Dario Njavro za HRT