fbpx

Osmero polufinalista showa ‘The Voice’ su…!

Uživo…

Mentorske emotivne odluke u showu The Voice iznenadile i publiku i natjecatelje

VoiceEmisiju showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ otvorili su nastupom četvrtfinalisti zajedničkom izvedbom medleya složenog od tri uspješnice Nene Belana: ‘Stojin na kantunu’, ‘Rijeka snova’ i ‘Sunčan dan (Sunny day)’. Nakon sjajnog uvoda počeo je natjecateljski dio večeri u kojem su svi natjecatelji oduševili. Mentori su se složili da su svi natjecatelji bili najbolji dosad – kao da su se tek sad trgnuli i odlučili pokazati svu raskoš svojih glasova.
VoiceNajviše glasova gledatelja i slušatelja iz tima Tony dobio je Edgar Rupena, a Tony je odlučio da u polufinale ide Monika Perić. Pozdravio se s Anom uz dirljivu poruku njezinom sinčiću Aleksandru da mu vraća mamu i dodao: “Čuvaj ovaj glas, kao što ona čuva tebe”.
Uslijedio je nastup tima Jacques, a gledatelji i slušatelji svojim su glasovima spasili Alena Đurasa. Dugo obrazlažući svoju odluku Jacques se odlučio za Petru Vurušić i u suzama se rastao s Reom koja je svima zahvalila na predivnom iskustvu.
Publika je nakon nastupa uživo natjecatelja iz tima Ivan najviše glasova dala Tajani Belini, a Ivan je odlučio u polufinale povesti Vedrana Ljubenka, i priznao je da je bio iznenađen odlukom publike. Stefany je otpratio s pozornice, zahvalio joj na svemu i istaknuo da je prošla divnu školu kroz tri mentorska tima.
Posljednji tim sinoć je bio tim Indira, a pozivima i SMS porukama gledatelji i slušatelji su prolazak u polufinale osigurali su Ruži Janjiš. VoiceEmotivno obrazlažući odluku koju će donijeti Indira je kazala da je iznimno ponosna na dame u svojemu timu koje su pokazale veliki talent. Na kraju je odlučila u daljnje natjecanje povesti Eni Jurišić. Opraštajući se s Lucijom poručila joj je:”Bit ću ti mentorica za cijeli život”.
Osmero polufinalista za tjedan dana će se posljednji put boriti protiv natjecatelja iz svog tima. Treća i pretposljednja emisija uživo na rasporedu je u subotu, 16. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20,00 sati.

Foto: Press