fbpx

Zlatko Ožbolt postaje vlasnik lokalne televizije

Zlatni dvori – Zlatko Ožbolt postaje vlasnik lokalne televizije

– Na snimanju je jako lijepo. Radim s divnim kolegama, a čitava organizacija snimanja je odlična pa mogu reći da zaista uživam na setu – rekao je Zlatko Ožbolt o ulozi Gorana kojeg glumi u seriji Zlatni dvori.

Zlatko Ožbolt

Osim Zlatka Ožbolta, u epizodnoj ulozi neurokirurga i Vinkova školskog kolege dr. Gaćine vidjet ćemo i glumca Predraga Petrovića.  A Irena će sljedeći tjedan u ljetnikovac dovesti vlasnika lokalne televizije Gorana (Zlatko Ožbolt), kojemu će se svidjeti njezine ideje o pokretanju televizije u selu.

Zlatko Ožbolt

U selo će se kao tehnička podrška na televiziji vratiti i Weltrusky, koji je još uvijek ludo zaljubljen u Neru. Ana će pak početkom tjedna saznati da je Plamenka uginula, pa će uzrujano odjahati s imanja.

Problem će nastati kad se konj vrati bez nje, pa Mladen i Petar kreću u potragu. Petar je pronađe, što će kod Mladena, ali i Nere, izazvati veliku ljubomoru. Nakon što Sonja utvrdi da Ana ima potres mozga, Mladen će se htjeti pokazati kao njezin vitez na bijelom konju i pozvati neurokirurga radi drugog mišljenja.

U selo stoga stiže Vinkov i Sonjin školski kolega, dr. Gaćina, a u ovoj epizodnoj ulozi vidjet ćemo glumca Predraga Petrovića, koji je o svojem iskustvu na setu rekao:

– Meni kao rođenom Osječaninu i te kako nedostaju te čarobne slavonske ravni. Mislim da bi nam svima bi bilo ljepše uz više Slavonije na TV-u, a gledateljstvo zasigurno još više uživa uz moje predivne kolege i prijatelje s kojima sam fantastično uživao radeći.

Ana će se uskoro ponovno naći u opasnosti kada u selu krene potres, a svi muškarci u njezinu životu – Antun, Mladen i Petar – skočit će joj u spas, no samo jedan će prvi doći do nje i iznijeti je iz kuće.

U istom potresu nastradat će Ivan, kojega Martina nagovara da se vrati s njom u London, no izgleda da među njima nije sve idilično…
Za to vrijeme, Antunu je puna kapa Vesnina traženja podzemnih voda ispod njihove kuće i želi da iseli. No, ona mu otkrije da je ostala bez novaca jer sve što je imala dala je za kupnju njihova imanja.

Vijest o podzemnim izvorima vode počne se širiti selom, posebice nakon što Joza i Zvonko u jezeru pronađu mrtve, skuhane ribe. Hoće li se zaista u Zlatopolju pronaći termalni izvori vode? Je li selo zaista pogodio potres ili je u pitanju bilo nešto drugo?

Što će Ivan naposljetku odlučiti? Hoće li se odnos između Ane i Petra sljedeći tjedan popraviti? Saznajte u novim nastavcima serije ‘Zlatni dvori’ na Novoj TV!

Foto: Press