Sandra Lončarić Tankosić – povratak kao bogate nasljednice
By redakcija On 22 stu., 2016 At 04:57 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Zlatni dvori…

Sandra Lončarić Tankosić pridružuje se glumačkoj postavi ‘Zlatnih dvora’

Sandra Lončarić Tankosić– Kad sam pročitala prve scene svojega lika odmah sam pomislila da je Vesna moj alter ego. Apsolutno smo slične u svemu, od pogleda na život, vježbanja joge, meditacije, vegetarijanstva, odnosu prema ljudima… U svakom slučaju drago mi je da kroz Vesnu mogu gledateljima prikazati koliko zdrav način života i pozitivno razmišljanje mogu utjecati na bolju kvalitetu življenja. Usto, atmosfera na setu je odlična. S većinom glumaca radila sam i u prijašnjim projektima tako da smo brzo stvorili tu sinergiju koja je neophodna za dobar rezultat. Osim toga, radnja serije smještena je u Slavoniji, što je dodatna prednost – rekla je o svojoj ulozi Sandra Lončarić Tankosić.
Nagrađivana filmska, televizijska i kazališna glumica Sandra Lončarić Tankosić dolazi u seriju ‘Zlatni dvori‘ kao Vesna Galović, Anina majka i Antunova supruga slobodna duha koja ih je prije mnogo godina napustila radi pjevačke karijere koju na kraju nije ostvarila, a u Slavoniju se vraća kao bogata nasljednica tvornice u Njemačkoj.
Sandra Lončarić TankosićKao što će gledatelji uskoro vidjeti, Vesna je žena slobodna duha s nekonvencionalnim pogledima na svijet, a uvijek će za svoje postupke nalaziti opravdanja koja će isprva izazivati nevjericu i ljutnju okoline, a posebice Ane i Antuna. Iako je bila zaljubljena u Antuna i voljela svoju kćerkicu, Vesna je bila nezrela, neodgovorna i usredotočena na svoje snove o pjevačkoj karijeri u inozemstvu, pa se brak i majčinstvo nisu uklapali u njezine planove. Iako na kraju nije uspjela ostvariti karijeru o kojoj je maštala, u Slavoniju dolazi kao bogata nasljednica tvornice koju joj je ostavio pokojni partner, frontmen jednog njemačkog eurodance benda. Stoga će, čim čuje za financijske probleme Galovića koji su praktički pred deložacijom, Ani ponuditi novac, no ona će je odmah odbiti. Razumljivo, Ana ne želi ni čuti za svoju majku. Usprkos tome što Ana i Antun odbijaju svaki kontakt s njom, ona je ipak optimistična i strpljivo će čekati da joj suprug i kći oproste.
Ne propustite doznati u novim nastavcima serije ‘Zlatni dvori’ na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed