fbpx

Operacija završila, Dolores Lambaša kritično!

Dolores Lambaša

Liječnici sve rade da spase Dolores Lambašu. Glumica je operirana, ali kako saznajemo iz bolnice Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu, Dolores je kritično jer su njezine ozljede izuzetno teške.

Dolores Lambasa

Također doznajemo da je u prometnoj lakše ozlijeđen i glumac Stojan Matavulj. Iz PU brodsko-posavske prenosimo i priopćenje:

“Jutros, oko 6,30 sati, na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3, kod Oprisavaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, od kojih jedna osoba teško.

Do prometne nesreće je došlo, jer je 52-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Nissan (VŽ registracijskih oznaka), zbog ne držanja dovoljnog razmaka, udario u stražnji dio osobnog automobila marke WVPolo (SB registracijskih oznaka), kojim je upravljao 40-godišnjak. Obadva vozila su nakon udara sletjela sa kolnika, prevrnuvši se na krov na travnatoj površini.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 32-godišnja putnica iz osobnog automobila Nissan, kojoj je ukazana liječnička pomoć te je zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je 40-godišnji vozač Pola lakše ozlijeđen.

Policijski službenici protiv 52-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Foto: Press arhiva