fbpx

Polufinale Voice: Edgar, Monika, Alen, Petra, Tajana, Vedran, Ruža i Eni

Show…

VoiceOvu subotu će za ulazak u finale druge sezone showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ pjevati osmero natjecatelja. To su Edgar Rupena i Monika Perić iz Tonyjevog tima, Alen Đuras i Petra Vurušić iz Jacquesovog, Tajana Belina i Vedran Ljubenko iz Ivanovog te Ruža Janjiš i Eni Jurišić Indirinog tima.
O tome kojih četvero, po jedan iz svakog tima, ulazi u finale odlučuju isključivo telefonski glasovi gledatelja, odnosno slušatelja. Mentori će moći samo dati preporuku. Nakon izvedbi svojih natjecatelja reći će za koga bi se i zašto odlučili da imaju tu mogućnost.

Voice
Polufinalisti će se posljednji put boriti protiv natjecatelja iz svog tima. Nesumnjivo možemo očekivati žestoku borbu raskošnih glasova. I sami mentori su u prošloj emisiji primijetili da su se natjecatelji tek sad trgnuli i zasjali.

Voice
Natjecatelji su ti koji svojom izvedbom uvjeriti publiku da su baš oni ti koji zaslužuju ući u završnicu natjecanja za titulu najljepšeg glasa Hrvatske.
Treća i pretposljednja emisija uživo na rasporedu je u subotu, 16. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20,00 sati.

Foto: Dario Najvro za HRT