fbpx

Finalisti Voice: Vedran Ljubenko, Ruža Janjiš, Edgar Rupena i Alen Đuras

Show…

Voice – Najljepši glas Hrvatske: Gledatelji i slušatelji izabrali finaliste

VoiceVedran Ljubenko za Tim Ivan, Ruža Janjiš za Tim Indira, Edgar Rupena za Tim Tony i Alen Đuras za Tim Jacques iduće će se subote boriti za pobjedu u drugoj sezoni showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘. O njihovom ulasku u finale glasovali su isključivo gledatelji i slušatelji HRT-a, a mentori su uživali u izvedbama i s nestrpljenjem iščekivali rezultate.

Voice

Sinoć je nastupilo osmero polufinalista, po dvoje iz svakog tima. Bio je ovo posljednji put da su se vodile borbe glasova unutar timova, a za četvero je natjecanje završilo. Mentori, lišeni tereta odlučivanja, zapjevali su sa svojim natjecateljima nakon njihovih nastupa. Ivanov tim izveo je pjesmu ‘Gorim’ grupe Vatra, Indirin tim ‘Fenix’ grupe Colonia, Tonyjev ‘Easy Lover’ Philla Collinsa i Philipa Baileya te Jacquesov ‘Get Lucky’ DJ dua Daft Punk.
Još je preostalo sedam dana i jedna emisija druge sezone showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’. Četvero je finalista, ali samo jedan ili jedna može pobijediti.

Voice

Tko će osvojiti titulu Najljepšeg glasa Hrvatske i čiji će tim pobijediti, saznat ćemo za točno tjedan dana. Posljednja emisija showa na rasporedu je u subotu, 23. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20,00 sati.

Foto: Dario Njavro za HRT