fbpx

Supertalent: Mađarski Vs talijanski cirkus

Show…

SupertalentPeta epizoda showa Supertalent donosi nove, uzbudljive nastupe koji će oduševiti gledatelje. Vidjet ćemo iznimne talente i brojne atraktivne nastupe naših susjeda.
Ove nedjelje gledatelji će tako imati priliku vidjeti kako to izgleda mađarski, a kako talijanski cirkus. Jump rope, akrobatska skupina iz Mađarske, koju čine dvije sestre Adrien i Kata zajedno s još tri djevojke, preskakanje užeta pretvorile su u uspješnu profesionalnu karijeru. Sestre Adrien i Kata Benhegy počele su preskakati uže prije 26 godina, a nakon 15 godina raznoraznih Supertalentnatjecanja na kojima su nastupale, pozvane su na audiciju za Cirque de Soleil te su, zahvaljujući tome, putovale svijetom s cirkusom. Za svoje nastupe same osmišljavaju koreografiju, izrađuju kostime i skladaju glazbu. Dašak talijanskog cirkusa prezentirat će Clorinda Varricchio koja se doselila u Hrvatsku kako bi upoznala zemlju svojih predaka. Clorinda također dolazi iz cirkusa u kojemu je upoznala i svoga supruga, a na Supertalentu će se predstaviti hupanjem.
Osim atraktivnih cirkuskih točaka gledatelje Supertalenta očekuju i nastupi koji će ih ostaviti bez teksta, nastupi koji će ih rasplakati, ali i oni koji će ih beskrajno zabaviti.
Ne propustite show Supertalent u nedjelju od 20.00 sati na Novoj TV!

Foto: Press