Voice: Uključuje se peti mentor – publika!
Piše: redakcija On 1 tra., 2016 At 08:11 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Show…

Počinju borbe za glasove publike

VoiceNakon audicija, dvoboja i nokauta u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske u subotu počinje najzahtjevniji dio natjecanja – emisije uživo. U prvoj emisiji uživo za naklonost ‘petog mentora’, a to su gledatelji i slušatelji, borit će se 16-ero pomno odabranih, vrhunskih pjevača.
Tim svakog mentora – Jacquesa Houdeka, Indire Levak, Tonyja Cetinskog i Ivana Dečaka – sada ima po četvero natjecatelja, koji u subotu imaju zadatak glasom, interpretacijom, emocijom i karizmom doprijeti do gledatelja Hrvatske televizije i slušatelja Hrvatskoga radija. Upravo oni telefonskim pozivima mogu spasiti po dvoje natjecatelja iz svakoga tima i odvesti ih korak dalje u pokušaju osvajanja titule najljepšega glasa Hrvatske. O sudbini preostalih dvoje natjecatelja iz svakog tima odlučuje njihov mentor ili mentorica.
U prvoj emisiji uživo u Jacquesovu timu nastupat će: Alen Đuras, Ivana Sutlović, Petra Vurušić i Rea Matić.
U Indirinu timu su četiri dame: Eni Jurišić, Lucija Lučić, Matea Dujmović i Ruža Janjiš.
Tonyjev tim u prvoj emisiji uživo predstavljat će: Ana Androić Knežević, Edgar Rupena, Ivona Šimunić i Monika Perić.
Pod vodstvom mentora Ivana za naklonost gledatelja borit će se: Stefany Žužić, Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić.
Kojih će se 12-ero natjecatelja plasirati u četvrtfinale, saznat ćemo u subotu 2. travnja od 20 sati na Prvome programu Hrvatske televizije, a program možete pratiti i na Drugome programu Hrvatskoga radija.

Foto: Dario Njavro za HRT

comment closed