fbpx

U Laubi: Josipa Lisac u čast Karlu Metikošu

Lauba…

Josipa LisacJosipa Lisac, najveća hrvatska pjevačka diva svih vremena, svoj će tradicionalni zagrebački koncert u čast Karla Metikoša ove godine prvi puta održati u Laubi čiji je jedinstveni ambijent kao stvoren za gracioznost ove glazbene ikone – poručuju organizatori koncerta Josipa Lisac u Laubi.
Već više od dva desetljeća, 10. prosinac rezerviran je za Josipine koncerte za Karla, a prosinačka slavlja glazbe i ljubavi do sada su tako posjetila gotovo sve zagrebačke koncertne dvorane, klubove, sportske dvorane pa čak i prostore na otvorenom.
– Prvi veliki Josipin koncert u impozantnoj Laubi također će tradicionalno biti i njezin posljednji u kalendarskoj godini, kojim će završiti još jedna njena izuzetno uspješna koncertna godina – kažu organizatori.
Josipa Lisac je ove godine nastupila u Podgorici, Beogradu, Sarajevu, Skopju i na Krku te u Zurichu, a pred njom su i inozemna gostovanja u Goteborgu, Stockholmu i Munchenu. Posebno se tu ističe koncert u Stockholmu u listopadu, gdje će Josipa nastupiti u sklopu cijenjenog Stockholm jazz festivala.
Ulaznice za koncert u Laubi mogu se kupiti od 24. rujna 2018. godine na Eventim prodajnim mjestima te na www.eventim.hr po cijeni od 230,00 kuna za sjedenje te 170,00 kuna za stajanje.

Foto: Press