fbpx

Luka Modrić: Najveća mi je čast igrati za Hrvatsku

Kvalifikacije…

To nije floskula, i uvijek ću dati svoj maksimum, kaže Luka Modrić

– Hamšik im je prva zvijezda, ali imaju i drugih nezgodnih igrača, poput Lobotke, s kojim se susrećem u Španjolskoj. Kompaktni su i čvrsti u obrani, vole se nadigravati, ali nadam se da ćemo biti pravi. Znamo koliko nam sutrašnja utakmica znači. Svi smo spremni, a uvijek dobro odgovorimo na velike izazove – najavio je kapetan reprezentacije Luka Modrić.
Hrvatski kapetan Luka Modrić na konferenciji za medije razgovarao je s predstavnicima medija najavljujući ogled sa Slovacima u borbi za odlazak na Europsko prvenstvo.
– Osjećam se dobro, prošao sam cijele pripreme nakon dobrog odmora i to me napunilo energijom i velikom želju da odigram sjajnu sezonu. U prvenstvu nismo startali najbolje, ali vjerujem da će se Real Madrid dizati, kao i ja kao pojedinac, a najvažnije je da me zdravlje služi – kazao je Luka.
– Svatko ima svoje viđenje stvari, ali što se mene tiče atmosfera je jako dobra, što se pokazalo i protiv Walesa. Pokazali smo zajedništvo, borbenost i htijenje – sve što trebamo pokazivati za Hrvatsku – kada je bio imperativ pobijediti. To je put koji trebamo slijediti, takvi trebamo biti i sutra te onda možemo očekivati i pozitivne stvari. Ako ne budemo 100 posto angažirani, onda nam se događaju rezultati kao u Mađarskoj. Svi smo željni odigrati veliku utakmicu, pobjeda bi bila fenomenalna, no moramo prije svega dati sve od sebe. Najveća mi je čast igrati za Hrvatsku, to nije floskula, i uvijek ću dati svoj maksimum – zaključio je Luka Modrić.

Slovačka – Hrvatska
Kvalifikacije za EP 2020., Skupina E
6. rujna 2019. godine, 20:45
Stadion Anton Malatinsky, Trnava

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez