fbpx

Kreće šesto izdanje MC Plus Zagreb Winter Cupa

Zagreb…

Najjači ženski futsal ponovno stiže u Zagreb: Kreće šesto izdanje MC Plus Zagreb Winter Cupa

Zagreb WinterSve je spremno za početak šestog izdanja MC Plus Zagreb Winter Cupa, turnira koji slovi za najjači ženski futsal turnir u regiji te jedan od najmasovnijih u kategorijama mladeži. Najavili su to organizatori natjecanja na Konferenciji za medije koja se održala u Nogometnom centru Šalata na Zagrebačkom velesajmu.
– Zbog manjka termina u dvoranama morali smo limitirati broj ekipa, što nam je jako žao jer smo kod mladeži radi toga morali odbiti desetak momčadi po svakoj kategoriji. Kod žena smo ostavili prijave otvorenima još nekoliko dana jer smo u pregovorima s par inozemnih ženskih klubova koje bi voljeli ugostiti na turniru – kazao je Vedran Prga, predsjednik Organizacijskog odbora turnira te nadodao:
– Iznimno smo ponosni na kvalitetu turnira ove godine. Bit će ponovno vrlo jake ekipe što nas veseli. Očekuje nas veliki broj odličnih utakmica. Uvodni dio igrat će se u Nogometnom centu Šalata na Zagrebačkom Velesajmu, dok će se završnica igrati u Sportskoj dvorani Peščenica.
– Drago nam je što smo ove godine ostvarili dodatan iskorak u suradnji sa Zagrebačkim nogometnim savezom te će na turniru suditi ponajbolji hrvatski futsal suci. To će Zagreb Winter Cupu dati još jednu dimenziju više – kazao je predsjednik Organizacijskog odbora Vedran Prga te najavio spektakularnu završnicu uz izravan prijenos na PlanetSport televiziji, kao i na nekoliko inozemnih televizijskih postaja.

Foto: Press – Vedran Tolić