fbpx

Mujo došao vidjeti Maju Šuput pa dobio večeru s njom

Supertalent…

Moje simpatije prema Maji se nisu promijenile, otkrio je Mujo

Maja ŠuputČetvrta epizoda showa Supertalent donosi brojna iznenađenja, a najveće iznenađenje dočekat će natjecatelja Muju Memića kojemu će se konačno ostvariti životna želja. Naime, Mujo je javnosti poznat još od 2016. godine kada je prvi put nastupao na Supertalentu. Prošle sezone se također došao predstaviti sevdahom, ali i upoznati Maju Šuput, da bi ove godine došao opet i to, kako kaže, da bi ‘vidio svoju simpatiju’.
– Maja Šuput mi je uvijek bila draga i kao osoba i kao pjevačica i onda sam ja to javno iznio. Moje simpatije prema Maji se nisu promijenile – otkrio je Mujo i dodao:
– Došao sam ponovno da vidim Maju jer poslije onog nastupa je nisam vidio pa sam je se poželio.
Prošle sezone Janko ga je upitao da li bi više volio osvojiti večeru s Majom ili pobijediti na Supertalentu, na što mu je Mujo ekspresno odgovorio da bi definitivno odabrao večeru s Majom prije pobjede u Supertalentu. Treća sreća osmjehnula se Muji, pa mu je produkcija showa odlučila ispuniti životnu želju – Mujo je dobio večeru s Majom. Kako je protekla večera, gledatelji će imati priliku vidjeti ove nedjelje.
Još jednu Majinu obožavateljicu vidjet ćemo ove nedjelje – Zoricu Sekulić koja će se predstaviti pjesmom Danijele Martinović, ‘Neka mi ne svane’. Od pjevača vidjet ćemo još i šesnaestogodišnjeg Josipa Požgaja, koji, kako kaže, pjeva još od vrtićkih dana, a jednog dana vidi se kao uspješan glumac i pjevač u Hollywoodu. Od plesača gledatelje će zasigurno zaintrigirati Brazilac Diego Siqueira koji već osam godina živi u Hrvatskoj. Povod njegovom dolasku u Hrvatsku, ističe, bio je taj što je želio iskusiti nešto novo i dokazati samom sebi da može postići više u životu. Svoje plesno umijeće pokazat će i Osječanka Edina Mišković koja ističe da je za nju ples nešto posebno što ju je oduvijek privlačilo. Riječanka Sara Saršon ispred žirija otplesat će trbušni ples za kojega smatra da nije dovoljno cijenjen u Hrvatskoj. Žiri će bez daha pokušati ostaviti i sedmogodišnji Niko Žiher koji će se predstaviti mažoret plesom u kojega se zaljubio vidjevši sestru kako pleše. Plesati je počeo prije dvije godine, član je udruge Garešničkih mažoretkinja, a u dječjoj kategoriji osvojio je do sada 13 zlatnih medalja.
Od plesača ćemo u četvrtoj epizodi vidjeti i plesnu skupinu Modus iz Zagreba koji se bave plesom, edukacijom i natjecateljskim plesom u modernom plesu, jazzu i showu te su već 19 godina u reprezentaciji Hrvatske.
Naklonost žirija pokušat će osvojiti i plesni par Fusion, Valentina i Ivan koji zajedno plešu nešto manje od godinu dana. S talentom govorenja unatrag žiri će pokušati osvojiti Klara Jurković, a nevjerojatan talent otkrit će Siniša Matijević koji crta i vozi bicikl s povezom na očima.
Tko će svojim talentom oduševiti žiri, a kome se sreća neće osmjehnuti ne propustite doznati ove nedjelje u Supertalentu od 20 sati na Novoj TV.

Foto: Press