fbpx

Najbolje vrtne kućice: U potrazi za najboljom vrtnom kućicom

Dokumentarna serija Najbolje vrtne kućice

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od utorka, 27. listopada 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 15.00 sati započinje s prikazivanjem četvrte sezone dokumentarne serije Najbolje vrtne kućice. George Clarke i kolege iz žirija posjećuju najekscentričnije vlasnike vrtnih kućica diljem zemlje u potrazi za najboljom vrtnom kućicom 2017. Olimpijske igre vrtnih kućica počinju s dvije kategorije koje se sastoje od četiri kućice. Svaka se kućica nada osvojiti glasove javnosti i zajamčiti si mjesto u velikoj završnici.

vrtne kućice

Prve su na redu veličanstvene kolibe i ljetne kućice. Vidjet ćemo fascinantnu kućicu u obliku gljive koju je dizajnirala 12-godišnjakinja, a sagradio je njezin iznimno talentirani otac. Bori se protiv djevojačke kućice, ružičaste i tirkizne raskoši u stilu losanđeleskog bazena – ali u Bristolu.

vrtne kućice

Poslije prošlogodišnje strke na internetu stvorena je potpuno nova kategorija… “Nije vrtna kućica?” Ona će nam pokazati 75 različitih vrtnih kućica i pomicanje granica strasti i domišljatosti, što je smisao Najboljih vrtnih kućica.

Foto: Press