fbpx

Neda Ukraden: Zaljubljena sam! A odabranik nije iz ‘njezinog faha’

Neda Ukraden je u showu Dalibora Petka otkrila je da je i dalje zaljubljena, ali se ne namjerava udati te da odabranik nije iz ‘njezinog faha’

Neda Ukraden objavila je novi album ‘Jednom kada ovo prođe’, koji je u društvu prijatelja i kolega, promovirala u ‘Dalibor Petko Showu’.

Neda Ukraden

– Zaljubljena sam u nove pjesme, život i svoje unuke – izjavila je Neda Ukraden no Petko je želio znati više o ljubavi koju je prvi puta spomenula prije godinu dana.

Neda Ukraden

– Ima neka simpatija koja ne blijedi. Nije to strast, više odanost i privrženost. Netko to zove ljubav, netko vezom, ali da, voljena sam i volim – rekla je pjevačica.

Na pitanje kako je uspjela izbjeći paparazze svo ovo vrijeme, rekla je da pravih paparazza nema.

– Ne vjerujem ja u to. Svaka čast njima, ali sve je to namješteno. Sve one što govore, ajme što su me slikali, same su ih obavijestile. A druga stvar, ljudi nisu iz ovog faha. Lijepo im je kad te upoznaju kao poznatu osobu, a to im kasnije bude otežavajuća stvar. To ih smeta, ne mogu se s time nositi i onda goodbye my love, goodbye’ – smijala se Neda Ukraden.

Njezina prijateljica, pjevačica sevdalinki Mersa Meri Miljković u emisiji je rekla kako ju stalno zovu kad će se Neda udati, ali je Neda je odlučila da se udavati više neće.

– Imam dvije aktualne bračne ponude, a jedan čeka već 30 godina. No nisam još sišla s uma. Ne volim imati suca za prekršaje koji će mi mjeriti vrijeme i reći gdje si dosad.

Neda je progovorila i o sukobu s Jelenom Karleušom u showu Zvezde Granda.

– Nije to ni bila svađa, to doživljavam kao show. Nemam ništa protiv nje, ona mi je čak i simpatična, bez nje taj show ne bi ni valjao. Ona radi incidente, viceve, svađa se, razne bezobraštine, ali je atraktivna žena i kao takva privlači pažnju. Nisam to doživjela kao svađu, a to što ona nije navikla, što joj njezina mama nije nikad rekla stop. Što nije brate, trebala je – izjavila je Neda.

Neda Ukraden je priznala da joj je velika želja još jednom ponoviti veliki koncert u Lisinskom, na kojem je prije nekoliko godina proslavila 50 godina karijere.

Foto: Press
Video: