fbpx

Hrabra promjena: Nina Badrić postala seksi plavuša!

Pjevačicu ohrabrili obožavatelji…

Njezina nova boja kose oduševila je prijateljice i pratitelje na društvenoj mreži. Dobila je puno komplimenata

Nina BadrićGlazbenica Nina Badrić sinoć je na društvenoj mreži objavila fotografiju koja potvrđuje da je promijenila imidž i postala plavuša. A da će to učiniti najavila je i u nedavnom razgovoru za portal Scena.hr. Njezina nova boja kose ugodno je iznenadila njezine prijatelje i pratitelje na društvenoj mreži. Dobila je puno komplimenata. Nina im je zahvalila te napisala kako se još privikava na novu boju jer je godinama bila brineta. Na veliku promjenu Nina se odlučila nakon što je prije deset dana bila plavuša za jedno modno snimanje. Obožavateljima se Nina kao plavuša jako svidjela, pa je pjevačica odlučila zaista promijeniti boju kose.
– Ljudima se toliko sviđa ta promjena da ću se morati obojiti u plavo. Bila sam plava godinu i pol dana i to je tada jako šokiralo većinu Nina Badrićmoje publike – rekla je lijepa pjevačica za portal Scena.hr. Pjevačica je bila plavuša 2000. godine kad je izašao njezin četvrti album ‘Nina’. Prisjetila se kako je tada novom bojom iznenadila i svoju sestru.
– Sestra je došla po mene ispred frizerskog salona i prošla pored mene nekoliko puta, a da me nije prepoznala. Sad neće biti tako šokantno jer sam obožavatelje i obitelj malo pripremila za promjenu koja dolazi – naglasila je Nina uz široki osmijeh za portal Scena.hr.

Foto: Nina Badrić društvena mreža