Objava nagrada: Dobitnici knjiga Gledam te i Poslušna žena su:
By redakcija On 17 srp., 2019 At 03:39 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Knjige Teresa Driscoll: Gledam te i Kerry Fisher: Poslušna žena

Nagradna igraObjava nagrada 17. srpanj 2019. godine:
Nagradne knjige osvojili su: 1. Poslušna žena – Ivana Halić Kuna i 2. Gledam te – Nikolina Surla. Nagrade će biti poslane dobitnicima poštom uz broj za praćenje – tracking code, koji će biti dostavljen dobitnicima.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr
Dolazak ljeta znači da se bliže godišnji odmori, a upravo tada mnogi traže svoje omiljeno štivo bez kojeg je odlazak na plažu nezamisliv. Za sve ljubitelje trilera i krimića Mozaik knjiga vam donosi dva noviteta uz koje ćete zaboraviti na vrućine i otići u svijet napetih međuljudskih odnosa, tajni i otkrivanja istine koja je često pogubna za pojedince.
Autorica koja je svojim prvim psihološkim romanom pridobila milijune čitatelja diljem svijeta.
Gledam teTeresa Driscoll: Gledam te
– Najprodavaniji roman na Kindleu u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji
– Prvi roman autorice Terese Driscoll preveden na hrvatski jezik
Roman Gledam te veliki je svjetski hit koji je zarobio srca obožavatelja trilera. Korisnici Kindlea, ovaj roman u izdanju Mozaika knjiga, zavoljeli su od trenutka izlaska. Samo u prvoj godini roman je prodan u više od pola milijuna primjeraka diljem svijeta, a u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji i Australiji čvrsto je držao vrh ljestvice najprodavanijih naslova. Autorica koja se specijalizirala za pisanje ženske proze i napetih trilera, u svojoj novoj karijeri prodala je više milijuna naslova, a njezina su djela prevedena na više od 20 jezika. Ovaj roman mnogi uspoređuju s velikim svjetskim hitom Djevojka u vlaku autorice Paule Hawkins koji je prodan u višemilijunskim nakladama. Gledam te njezin je prvi roman preveden na hrvatski jezik, a prevela ga je Dragana Grozdanić.
Šokantan. Uzbudljiv. Potpuno nepredvidiv. Briljantan.
Poslušna ženaKerry Fisher: Poslušna žena
Poslušna žena– Roman koji je stekao svjetsku slavu i prodao se u gotovo milijun primjeraka
– Prva knjiga autorice Kerry Fisher prevedena na hrvatski jezik
Vruće i sparne ljetne dane dodatno će zapaliti najnoviji triler Poslušna žena američke spisateljice Kerry Fisher koji je u svijetu prodan u gotovo milijun primjeraka. Roman je odmah po izlasku osvojio srca čitatelja, ali i ljestvice najprodavanijih naslova. Roman u izdanju Mozaika knjiga donosi briljantno napisanu priču o izdaji i obmani, ali i ljubavi i opraštanju. Ako ste ljubitelji velikih hitova planetarno popularne Liane Moriarty ovo je naslov koji će vas jednako tako osvojiti. Roman je s engleskog prevela Nada Mirković.

Foto: Press

comment closed