fbpx

Objava nagrada: Dobitnici knjiga Gledam te i Poslušna žena su:

Knjige Teresa Driscoll: Gledam te i Kerry Fisher: Poslušna žena

Objava nagrada 17. srpanj 2019. godine:

Nagradna igra

Nagradne knjige osvojili su: 1. Poslušna žena – Ivana Halić Kuna i 2. Gledam te – Nikolina Surla. Nagrade će biti poslane dobitnicima poštom uz broj za praćenje – tracking code, koji će biti dostavljen dobitnicima.

Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr

Dolazak ljeta znači da se bliže godišnji odmori, a upravo tada mnogi traže svoje omiljeno štivo bez kojeg je odlazak na plažu nezamisliv.

Za sve ljubitelje trilera i krimića Mozaik knjiga vam donosi dva noviteta uz koje ćete zaboraviti na vrućine i otići u svijet napetih međuljudskih odnosa, tajni i otkrivanja istine koja je često pogubna za pojedince.

Autorica koja je svojim prvim psihološkim romanom pridobila milijune čitatelja diljem svijeta.
Gledam te

Teresa Driscoll: Gledam te
– Najprodavaniji roman na Kindleu u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji
– Prvi roman autorice Terese Driscoll preveden na hrvatski jezik

Roman Gledam te veliki je svjetski hit koji je zarobio srca obožavatelja trilera. Korisnici Kindlea, ovaj roman u izdanju Mozaika knjiga, zavoljeli su od trenutka izlaska. Samo u prvoj godini roman je prodan u više od pola milijuna primjeraka diljem svijeta, a u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji i Australiji čvrsto je držao vrh ljestvice najprodavanijih naslova.

Autorica koja se specijalizirala za pisanje ženske proze i napetih trilera, u svojoj novoj karijeri prodala je više milijuna naslova, a njezina su djela prevedena na više od 20 jezika. Ovaj roman mnogi uspoređuju s velikim svjetskim hitom Djevojka u vlaku autorice Paule Hawkins koji je prodan u višemilijunskim nakladama.

Poslušna žena

Gledam te njezin je prvi roman preveden na hrvatski jezik, a prevela ga je Dragana Grozdanić.
Šokantan. Uzbudljiv. Potpuno nepredvidiv. Briljantan.

Kerry Fisher: Poslušna žena
Poslušna žena– Roman koji je stekao svjetsku slavu i prodao se u gotovo milijun primjeraka
– Prva knjiga autorice Kerry Fisher prevedena na hrvatski jezik

Vruće i sparne ljetne dane dodatno će zapaliti najnoviji triler Poslušna žena američke spisateljice Kerry Fisher koji je u svijetu prodan u gotovo milijun primjeraka.

Roman je odmah po izlasku osvojio srca čitatelja, ali i ljestvice najprodavanijih naslova. Roman u izdanju Mozaika knjiga donosi briljantno napisanu priču o izdaji i obmani, ali i ljubavi i opraštanju. Ako ste ljubitelji velikih hitova planetarno popularne Liane Moriarty ovo je naslov koji će vas jednako tako osvojiti.

Roman je s engleskog prevela Nada Mirković.

Foto: Press