fbpx

Premijerno: Serija Dva tjedna života

Pickbox Now – Dva tjedna života

Avanturistička miniserija Dva tjedna života (Two Weeks to Live) na Pickbox Now dolazi 11. siječnja. U ovoj šestodijelnoj seriji glavne uloge tumače poznate glumice Maisie Williams (Game of Thrones) i Sian Clifford (Fleabag). Nova miniserija Dva tjedna života opisana je kao akcijska kriminalistička komedija, a radnja se vrti oko žene koja kreće u tajnu misiju u čast ocu koji je umro pod misterioznim okolnostima dok je bila mlada djevojka.

Dva tjedna života

O ČEMU SE RADI?
Maisie Williams tumači ulogu Kim Noakes, 21-godišnje djevojke koja je odrasla u potpunoj izolaciji u ruralnoj Škotskoj, pod budnim okom paranoične i (previše) zaštitnički nastrojene majke Tine, koju glumi izvrsna Sian Clifford.
Kim je opaka mlada djevojka, no zapravo ne zna ništa o svijetu, bivajući samo s paranoičnom majkom po cijele dane. Jednoga dana Kim odlazi u pub, gdje joj pokažu lažni video koji prikazuje nuklearnu eksploziju i govori o tome kako svi imaju još samo dva tjedna života. Naravno, video je podvala, no Kim je odgojena tako da vjeruje u takve scenarije. Odluči ubiti čovjeka koji je ubio njezina oca pred njom kad je bila dijete.

Dva tjedna života

DUHOVITA AKCIJA
Kritičari opisuju akcijsku dramu kao istinski duhovitu, a glumu Maisie Williams pohvaljuju ističući njezinu duhovitu stranu, kao i vještine u vratolomijama. Uz akciju i avanturu, ova serija prvenstveno nas vodi u smjeru odrastanja, kao i suprotnosti između zaštitnički nastrojene majke i kćeri koja je na svom malom putovanju tek naučila nešto o svijetu i životu.
Avanturističku miniseriju Dva tjedna života s izvrsnom Maisie Williams gledajte na Pickbox NOW od 11. Siječnja.

Foto: Press