fbpx

Profokus Giveaway – Osvoji dizajn vrta 2022.!

Natječaj Učilišta Profokus

Tradicionalan natječaj Učilišta Profokus poziva sve vlasnike vrtova, terasa i balkona da se prijave na natječaj za izradu projekta uređenja vrta.

Profokus

Odabranim sudionicima izradit će se idejni projekt tako da svoj vrt oko stambenog ili poslovnog prostora, terasu ili balkon pretvori u pravu zelenu oazu, kao stvorenu za uživanje, druženje i razonodu.

I ove godine pripremili smo dva darivanja projekta uređenja

Uz pomoć naših polaznika programa „Dizajn vrtova i krajobrazne arhitekture“ bez obzira da li se radi o velikoj ili maloj okućnici, možete osvojiti čak dva projekta uređenja vrta u vrijednosti od 5.000,00 kn do 8.000,00 kn, dizajniran po Vašoj mjeri, uzimajući prvenstveno u obzir Vaše želje i potrebe.

Profokus

Naši dizajneri vrtova svojim profesionalnim pristupom i znanjem ponudit će kreativno -projektno rješenje uređenja vrta koje je dio okruženja Vas i Vaše obitelji.

Projekti se stvaraju pod budnim okom mentora našeg Učilišta Profokus, a sretni dobitnik imat će mogućnost izabrati svojeg favorita.

Projekt za uređenje vrta je prvi korak svake planske renovacije. On mora biti detaljan, sveobuhvatan i jasno projektiran kako bi obuhvatio sve nužne komponente, a opet izrazio želje zahtjeve samog vlasnika.

Svaka pojedina komponenta projekta ima određenu ulogu i funkciju, a svaki projekt izrađen je nakon pomne analize na terenu i konzultacija s vlasnicima. Takav pristup izrade u potpunosti omogućiti da Vaša zelena površina postane ostvarenje Vaše zamisli uz stručnu pomoć.

Svaki projekt sadržavat će tehnički opis uređenja, popis cjenik predviđenih radova te materijala te sve ostale detalje koji će upravo Vaš vrt pretvoriti u savršeni osobni raj, kao stvoren za svakodnevno uživanje.

Napomena: projekt dizajna vrta ne uključuje samu izvedbu i nabavu materijala.

Kriteriji za prijavu:
• zemljište u Zagrebu ili bližoj okolici
• privatna ili poslovna namjena
• Veliki teren – minimalno 600m2
• Mali teren – mali vrt, terasa, balkon, atrij
• ravni ili blago nagnuti teren

Način prijave:
• potrebno je popuniti OBRAZAC
• Nakon zaprimanja prijave na popunjavanje ćemo Vam dostaviti upitnik o Vašim željama i potrebama.
• više na www.profokus.hr

Prijave traju do 28.02.2022. – Profokus

Foto: Press Profokus