Romantična i seksi Katarina Prnjak!

Lijepa manekenka pozirala je u zelenoj haljini dubokog dekoltea. Katarina Prnjak je uživala na romantičnom snimanju kampanje za zaštitno lice Zagreb IN Style feat.ZIAJA pred objektivom fotografa Vedrana Sokića.
Katarina Prnjak– Na snimanju je bilo savršeno jer mi je bila odlična ekipa. To sve glatko ide kad zaista volim ono što radim. Nisam previše romantična žena, ali se uspijem uživjeti u bilo koju ulogu – rekla je Katarina. Modna manifestacija Zagreb IN Style feat. ZIAJA održat će se 18. prosinca 2013. godine, a goste će zabaviti Mario Huljev, grupa Connect, Matija Cvek i Martina Vrbos.
Ivana ErgićKatarini je drago što surađuje s manifestacijom Zagreb IN Style. U rujnu je tako vodila program Zagreb IN Style.
– To je moj prvi angažman kao voditeljice. Imala sam tremu, ali kad je krenuo događaj sve je nestalo. I u tom smjeru bih mogla nastaviti karijeru – rekla nam je tada lijepa Katarina. Bivša Miss Hrvatske trenutno je u Istanbulu. Tamo će mjesec dana snimati modne editorijale. Osim Katarine, zaštitno lice ove kampanje je i lijepa Ivana Ergić.

Fotogalerija: [nggallery id=338]