Ruben D. Zilberboim: Miss Supra Team Croatia mladima pruža priliku za uspjeh
By Gordana Malašić Lazić On 17 stu., 2018 At 05:58 PM | Categorized As Intervju, LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Znanje, ljepota i moda…

Projekt Sanje Bjedov Popović, Tamare Roglić i  Rubena D. Zilberboima – Miss Supra Team Croatia

Tihane BabijJučer je u Zagreb Eye vidikovac na Trgu bana Jelačića bio party u čast odlaska Miss Supranational Hrvatske Tihane Babij na pripreme za svjetski izbor ljepote. Podsjetimo, Tihana Babij će 7. prosinca predstavljati Hrvatsku u Poljskoj. Za Tihanu je izrađen i nacionalni kostim pod nazivom Croatica. Vlasnik tvrtke RZD d.o.o Ruben D. Zilberboim te vlasnice licence Miss Supranational Hrvatske Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić jučer su predstavili i projekt Miss Supra Team Croatia. Projekt Miss Supra Team Croatia putem natječaja okuplja mlade i perspektivne vizažiste, frizere, stiliste i fotografe koji će dobiti priliku da sudjeluju u finalnom izboru Miss Supranational Hrvatske u Vodicama. Najbolje među njima će birati tim stručnjaka. Tako će mladi i talentirani vizažisti, frizeri, stilisti i fotografi dobiti priliku da se pridruže Miss Supranational profesionalnoj ekipi za ljepotu, a na web stranici Miss Supra Teama Croatia piše da će najbolji osvojiti i prestižne nagrade – jednogodišnji profesionalni ugovor u vrijednosti od 12 tisuća kuna u koji su uključeni svi troškovi putovanja i smještaja, zatim RZD d.o.o. će osigurati poseban seminar u vrijednosti od 20 tisuća kuna te profesionalni portfolio. Vlasnik tvrtke RZD d.o.o i suorganizator projekta Miss Supra Teama Croatia, Ruben D. Zilberboim, za portal Scena.hr ispričao je više detalja o projektu.
Sanja Bjedov Popović, Tamara Roglić, Ruben D Zilberboim– Kad sam prije deset godina došao u Hrvatsku, upoznao sam Sanju Bjedov Popović i Tamaru Roglić. Mi smo prije svega veliki prijatelji. S obzirom na to da se naša ljubav prema modi i ljepoti podudara, došli smo na ideju da započnemo suradnju kroz projekt Miss Supra Team Croatia. Naš zajednički cilj je da mladim ljudima pružimo priliku. I zato poručujemo svim mladim ljudima da ne odlaze živjeti negdje drugdje, nego da iskoriste priliku za uspjeh ovdje u Hrvatskoj. Ako to dovoljno želite, uspjeh vam je zagarantiran. A najvažnija poruka ovog projekta i naš cilj je da stvorimo zajedništvo među ljudima – objasnio je Ruben za portal Scena.hr. Ističe da je Hrvatska zemlja dobrih prilika.
Ruben D. Zilberboim– Uspoređujući Hrvatsku s mnogo većim državama kao što su Austrija, Njemačka i SAD, smatram da u Hrvatskoj ima puno više prostora za nove mogućnosti jer su ove velike spomenute države već došle ili dolaze do svog limita. I naglašavam da je Hrvatska zemlja prilike za uspjeh – kazao je Ruben. Dodaje da u Hrvatskoj mladim ljudima samo treba dati šansu.
– I to su razlozi zbog kojih sam otvorio svoju kompaniju u Hrvatskoj. Mi dajemo šansu upravo mladim ljudima u Hrvatskoj, koji žele iskoristiti šansu za uspjeh, za ostvarenje svojih ambicioznih snova. Mi im dajemo upute i pomažemo im otvarati vrata koja sami ne bi mogli otvoriti. Na ovu ideju sam došao jer sam i sam pokrenuo posao kao mladi čovjek – ispričao je vlasnik tvrtke RZD. Ruben se školovao u Hrvatskoj, ali nije se vratio u rodni Izrael, već je odlučio u Hrvatskoj pokrenuti privatni biznis. A razlog ostanka u našoj zemlji je:
– U ovu zemlju sam se zaljubio.

Foto: Scena.hr

comment closed