fbpx

Russell Peters DEPORTED u dvorani Lisinski

Zagreb…

Russell Peters– Volim upoznavati svoju publiku. To je suradnja među nama. Stvarao sam novi show zadnjih nekoliko godina u klubovima diljem Amerike i jako sam njime zadovoljan – rekao je Russell Peters.
Kanadski komičarski fenomen Russell Peters krenuo je prošlog tjedna na svjetsku DEPORTED turneju u sklopu koje će po prvi puta nastupiti pred zagrebačkom publikom. U subotu 26. svibnja 2018. godine ugostit će ga dvorana Lisinski, a ulaznice za ovog odličnog stand up komičara u prodaji su od danas u 10.00 sati na www.ulaznice.hr!
Deported turneja krenula je iz Australije, a planirani su nastupi u Singapuru, Irskoj, Norveškoj, Kuvajtu, Kanadi, Južnoj Africi i mnogim drugim zemljama. Na posljednjoj turneji obuhvatio je 26 zemalja, nastupio više od 200 puta, pred više od 300.000 fanova. Upravo je Russell Peters prvi komičar koji je 2013. godine dobio svoj stand up specijal na Netflixu, a na aktualnoj svjetskoj turneji pokazat će potpuno novi materijal.
Peters se vraća live nastupima nakon što je nekoliko godina bio izvan pozornice snimajući posljednji specijal ‘Almost Famous’ za Netflix. U međuvremenu je producirao i glumio u vlastitoj komediji-drami za Netflix ‘The Indian Detective’, u kojoj se pojavljuju glumci: Anupam Kher (“The Big Sick”, “Silver Linings Playbook”), William Shatner (“Star Trek”), Christina Cole (“Suits”, “Casino Royale”), Mishqah Parthiephal (“Keeping Up with the Kandasamys”), a serija će se emitirati globalno, u prosincu na Netflixu.
Peters se pojavljuje i u još neobjavljenim filmovima “The Clapper” (glume Ed Helms, Amanda Seyfried i Tracy Morgan), “Supercon” (glume Ryan Kwanten i John Malkovich) i “Public Schooled” s Judy Greer.
Svjetska turneja DEPORTED odvest će ovog internacionalnog komičara diljem svijeta i trajat će do duboko u 2019. godinu. Tim više Hrvati su privilegirani što će u subotu 26.5. u Lisinskom Russella Petersa – komičara svjetskog renomea – pogledati među prvima!

Foto: Press