fbpx

Nova humoristična serija Lažni svjedok oduševila gledatelje

Na malim ekranima…

Riječ je o izvanrednoj glumačkoj ekipi – kaže scenarist serije Lažni svjedok Feđa Isović

Lažni svjedokSerijski program Nove TV obogaćen je još jednim novim naslovom, serijom ‘Lažni svjedok‘. Prvu epizodu nove humoristične serije gledatelji su imali priliku pogledati jučer. Nova serija ‘Lažni svjedok’ na male ekrane stiže od autora i producenata još jednog serijskog hita koji je oduševio publiku – ‘Lud zbunjen, normalan’. Scenarist nove serije Feđa Isović otkriva:
– Kao scenarist nisam pokušavao izmišljati toplu vodu. Držao sam se povjerenih dramaturških okvira u kojima pokušavam likove smjestiti u smiješnu situaciju, da sve bude duhovito.’
U glavnim ulogama su: Žarko Radić, Željko Duvnjak i Bogdan Diklić.
Lažni svjedok– Riječ je o izvanrednoj glumačkoj ekipi – rekao je poznati scenarist Feđa Isović.
Glavne uloge, odvjetnike partnere, utjelovljuju Bogdan Diklić koji glumi Zijada Hadžića, dok njegovog partnera Nenada Adžića glumi Aleksandar Seksan. U drugoj epizodi koju gledatelji imaju priliku pogledati već večeras saznajemo nove peripetije iz života Zijada, Nenada i njihove okoline.
Večeras u seriji ‘Lažni svjedok‘:
Nenadova punica Aiša (Jasna Diklić) u horoskopu pročita da bi Nenad (Aleksandar Seksan) mogao upoznati zgodnu plavokosu djevojku. Za šankom kafića ‘Lažni svjedok’ Nenad upoznaje Gordanu (Slađana Zrnić). Gordana je klijentica odvjetnika Sime Šeste (Željko Duvnjak), koja je tužila dr. Ratkovića (Šerif Aljić) zbog neuspješne operacije povećanja grudi. Međutim, Nenad ni ne sluti da Gordana pati od opsesivno-Lažni svjedokkompulzivnog poremećaja – proganja muškarce s namjerom da se za njih uda. Kako bi je se oslobodio, Nenad je spreman na sve. I dok Zijad (Bogdan Diklić) nekontrolirano plače zbog neuspješnog tretmana botoksom kod dr. Ratkovića, a tajnica Vesna (Jelena Stupljanin) pokušava spriječiti širenje vijesti da je ona u vezi s Rifetom Cunjavcem (Admir Glamočak), odvjetnik Simo Šesto na sve načine pokušava izvršiti samoubojstvo jer ga je ostavila supruga.
Novu epizodu humoristične serije ‘Lažni svjedok’ pogledajte večeras u 22.15 na Novoj TV.

Foto: Press