fbpx

Od subote: Kriminalistička serija Od krvi i mesa

Od krvi i mesa na Drugom programu HTV-a

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od subote, 25. rujna 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22:45 sati započinje s prikazivanjem izvrsne kriminalističke serije Od krvi i mesa.

Od krvi i mesa

Originalna i hvaljena kriminalistička serija Od krvi i mesa suvremena je priča o troje odraslih braće i sestara, a bavi se univerzalnim temama međuljudskih odnosa, povjerenja, odanosti i ljubavi u svjetlu događaja koji će dovesti do zločina i tragedije kao i onoga što slijedi nakon nje.

Od krvi i mesa

Ionako nesređeni životi Helen, Jakea i Natalie dodatno se zakompliciraju kad u život njihove majke, odnedavno udovice, uđe novi muškarac.

Time je sve dovedeno u pitanje, obiteljska kuća, nasljedstvo i sretna sjećanja iz djetinjstva pa brat i sestre odluče saznati nešto više o njemu.

A tu je i Mary, koja živi u susjedstvu već 40 godina. Za nekoga tko nije član obitelji, Mary pokazuje preveliko zanimanje za njihovu obiteljsku dramu. Hoće li ih neriješeni sukobi iz prošlosti i komplicirani životi spriječiti da se ponovno zbliže?

U prvoj epizodi život odraslih sestara i brata okrene se naglavačke kad njihova majka, odnedavno udovica, obznani da se zaljubila u muškarca u čije motive oni odmah posumnjaju.

Foto: Press