fbpx

Jacques Houdek: Kad je najteže, samo slušajte Srce!

Nova pjesma…

#samoslusajsrce

Jacques HoudekJacques Houdek u zadnjem tjednu ožujka imao je premijeru ovogodišnjeg trećeg singla ‘Srce‘. Glazbenik kaže da su obožavatelji sjajno primili strategiju izlaska singlova i spotova krajem svakoga mjeseca.
– I publika i struka za sada sjajno reagiraju na našu strategiju. Iako su svi dosta oprezni bili s procjenama, kao i uvijek kad je posrijedi nešto novo i inovativno, moj tim i ja od početka vjerujemo u ovu glazbenu priču i hrabro koračamo naprijed. Pjesma Srce, koju jednostavno obožavam otkada mi je genijalna Andrea Čubrić poslala demosnimku, moj je treći ovogodišnji singl jedva sam dočekao dan da je predstavim publici – objasnio je Jacques svoj novi projekt te dodaje:
– Posljednjih smo tjedana konstantno na promotivnoj radijskoj i televizijskoj turneji i povratne informacije s terena su sjajne. Pjesme ‘Pravi sretnik’ i ‘Sam’ ušle su među 10 najemitiranijih pjesama  u državi. Pohvale primamo na svakome koraku, a meni je reakcija publike ipak najvažnija.
Jacques kaže kako je sretan što njegove pjesme tako brzo zauzimaju mjesto u srcima obožavatelja.
– Kad je najteže, samo slušajte Srce – poručio je glazbenik uz #hashtag promotivne kampanje novoga singla. Režiju novoga videospota, kao i za prošla dva Jacquesova singla, potpisuje mlad i talentiran redatelj Dario Lepoglavec.
– Ovaj je spot još jedno veliko iskustvo i predivna suradnja sa Jacquesom i njegovim timom. Dugo smo čekali ljepše vrijeme i naposljetku u spotu imamo i sunce i snijeg, baš kao  što smo i željeli kroz taj zarazan ritam i pozitivnu energiju pokazati buđenje prirode. Od samoga početka ova sjajna pjesma sve nas je asocirala na pokret, energiju, spoj prirode i prometa, pa smo jako zadovoljni što smo to uspjeli i vizualno predočiti, a pritom smo jako pazili na dinamiku i da taj pokret prati pjesmu u potpunosti. Spot smo snimali od Zagreba preko čarobnih Fužina pa sve do Rijeke i Opatije – rekao je redatelj i snimatelj.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=jODMTccLZPI[/embedyt]